OVERLAP

OVERLAP

Brovænget 32, 2700 Brønshøj

Telefon: 28 88 01 31 Website: overlap.dk E-mail:

Ia Brix Ohmann er facilitator og social entreprenør. Ia har arbejdet med læring, ledelse og organisatorisk udvikling i frivillige foreninger i mere end 25 år. I 2015 etablerede hun egen virksomhed, OVERLAP.DK, som arbejder med visuel facilitering, samskabelse og frivillighed. Ia er uddannet antropolog og har en master i socialt entreprenørskab. 

Blogs

 • Fremtidens socialrådgivere er forandringsagenter
  25.01.18 Velfærd

  Vil vi have et langtidsholdbart velfærdssamfund, må kommunerne glemme “business as usual”. Vi skal uddanne socialrådgivere, der udfordrer status quo, faciliterer samarbejde og designtænker sociale indsatser. Professionshøjskolerne er allerede i gang.

Cases

 • Blå, grønne, røde og gule frivillige
  04.04.17 Velfærd

  Frivillige er ikke en stor grød. De tænker forskelligt og har forskellige motiver for at lave frivilligt arbejde. Det skal vi huske, når vi taler om samskabelse eller om at samarbejde med frivillige.

 • Samskabelse: Gider frivillige det?
  03.04.17 Velfærd

  Gider frivillige samskabelse? Ja, nogle frivillige måske. Men det afhænger af, hvad vi mener, når vi siger samskabelse. Og så afhænger det af, hvordan den enkelte frivillige tænker, og hvad der er motivet for at lave frivilligt arbejde.

TILMELD NYHEDSBREV