Peter Loft bliver kommunaldirektør

Bornholms Regionskommunes nye kommunaldirektør hedder Peter Loft og tiltræder stillingen den 13. marts 2017

Kommunalbestyrelsen har ansat den 59-årige Peter Loft som ny kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune. Han efterfølger Laila Kildesgaard, der i november tiltrådte som direktør i KL.

Peter Loft har gennem mange år været ansat i Skatteministeriet som departementschef og har siden 2012 drevet selvstændig konsulentvirksomhed.


”Jeg har fra mit hidtidige arbejde stor erfaring med en politisk ledet organisation, så den del af arbejdet falder mig meget naturligt. Jeg er kommet på Bornholm i mange år og glæder mig meget til at tage fat på opgaverne med at fortsætte den positive udvikling på øen i samarbejde med både private og offentlige aktører ” fortæller Peter Loft.

Peter Loft er cand.jur. fra Københavns Universitet, gift og har 5 børn. Peter Loft har været en hyppig gæst på Bornholm, da han har sommerhus på øen, og har derfor med stor interesse iagttaget den seneste positive udvikling i øens erhvervsliv og turisme.

”Jeg er meget glad for at vi får så erfaren en kapacitet som Peter Loft ind i vores organisation. Jeg er overbevist om, at Peter med sit store netværk blandt nationale aktører og erhvervslivet, vil være en stor gevinst for Bornholm, og jeg ser frem til samarbejdet” fortæller borgmester Winni Grosbøll.

 

Emneord: Peter Loft, Bornholms Regionskommune, Winni Grosbøll, Kommunaldirektører, 240217
Bornholms Regionskommune på DenOffentlige.dk Borholms Regionskommune
Aktivitet: Artikler: 8 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 19.05.17 Tommy Jensen
  Den unævnelige (måske) selverkendelse hos politikerne...

  Hej Peter Loft!

  Tak for du holder fanen højt, og stiller op til næsten, "Hvad som helst" i den offentlige debat! - Det behøvede du jo egentlig ikke....

  Jeg ønsker dig og fr. Grosbøll fortsat god vind. Det kan næppe gå galt :-) Tak for du stiller op, når det det kræves!

  Pas godt på fr. Winnie Grosbøll! - Dygtig Dame!

  Jeg er ikke politiker, men kun en pensioneret regnedreng!

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 24.02.17 Infrastruktur
  Hvidovre får millionregning på grund af SKAT’s fejlvurdering

  Borgmester advarer om potentiel økonomisk bombe under kommunerne efter afgørelse fra Landsskatteretten.

 • 28.05.15 Politik
  Valgkampen flyver ind til Folkemødet

  Folkemødet sætter i samarbejde med Danish Air Transport alle sejl til for at få bragt selve valgkampen til Bornholm – og tilbyder at skræddersy afgange til folketingskandidaterne og politiske journalister fra hele landet

 • 18.05.15 Infrastruktur
  Hvor mange er vi tilbage om 12 år?

  I dag sendes årets befolkningsprognose til Økonomi- og Planudvalget. Hovedresultaterne fra prognosen er, at indbyggertallet vil falde, så Bornholm i 2027 har omkring 35.400 indbyggere. Det er en tilbagegang på 4.430 personer eller 11 pct.

 • 19.03.15 Politik
  Bornholms erhvervsklima skal op i den bedste halvdel

  I de kommende uger udsender Dansk Industri spørgeskemaer til deres medlemmer for at tage temperaturen på klimaet for erhvervslivet på Bornholm. Erhverv- og beskæftigelsesudvalget har sat som mål, at regionskommunen i år skal op i den bedste halvdel. Ambitionen styrkes af, at én indgang til erhvervslivet på Bornholm nu er en realitet. De første konkrete resultater er begyndt at vise sig.

 • 03.11.14 Politik
  Skattesagskommissionen har afgivet beretning

  Kommissionen til undersøgelse af sagen om behandlingen af Helle Thorning-Schmidts og Stephen Kinnocks skattesag har i dag afgivet beretning til justitsministeren.