Accountor overtager Frie Børnehaver

Politik

12/05/2015 10:46

Suleman Haider

Frie Børnehaver fortsætter i dag med ny ejer efter driftstop - men nedlægger den politiske organisation, skriver dknyt

Nordens største regnskabshus, Accountor - med underafdelinger i både de nordiske lande, Ukraine, Holland og Rusland, overtager nu paraplyorganisationen Frie Børnehaver og Fritidshjem, der i sidste uge blev begæret konkurs, men hvis fortsættelse nu ser ud til at være sikret.

Læs også: Foreningen Frie kollapset: 450 institutioner påvirkes af konkurs 

'Vi er glade for efter et kort men meget væsentligt driftsstop i Frie Børnehaver og Fritidshjem samt Fonden Frie Børnehaver at kunne meddele, at Frie Børnehaver fortsætter driften fra i dag tirsdag den 12. maj. I det nye Frie Børnehaver A/S vil I fortsat kunne finde en stor del af de medarbejdere, som I kender og er trygge ved, om end vi har været nødt til at tilpasse organisationen ud fra det antal institutioner, som har fortsat sin administrationsaftale efter konkursen', lyder det på foreningens hjemmeside.

Landsforeningen som politisk organisation vil derimod ikke blive videreført, hedder det. Hovedfokus i organisationen vil fremover være at levere det, som Accountor allerede er eksperter i, nemlig serviceløsninger indenfor løn, bogføring, budget/regnskab, revision og personalejuridisk bistand.

Den daglige ledelse i Frie Børnehaver vil fremover udgøres af juridisk chef, Marietta Bak Seemholt, og regnskabschef Helle Tiedemann. Ligeledes vil bl.a. souschef Eva Jørgensen, specialkonsulent Torsten Bernes samt regnskabsfører Joan Jelling fortsat være en vigtig del af Frie Børnehaver. Ledelsen i Frie Børnehaver vil referere til driftsdirektør Christian Stensberg fra Accountor.

Driften fortsættes fra lokalerne i Klerkegade i København. Ligeledes videreføres lokalkontoret i Herning, melder dknyt.

Mest Læste

Annonce