Joachim B. Olsen melder sig ud af Liberal Alliance

Politik

17/08/2020 14:57

I efteråret 2019 vendte Joachim B. Olsen tilbage til Christiansborg som politisk konsulent for Liberal Alliance. I dag har han meldt sig ud af partiet. Det skyldes dog ikke politiske uenigheder, men en stor chance med et nyt job.

Ekstra Bladet mistede deres profilerede politiske kommentator til BT, så det var ventet, at landets største webmedie skulle finde en anden politisk kommentator. Nu er den nye mand fundet, og til manges store overraskelse er valget faldet på Liberal Alliances politiske konsulent og tidligere folketingsmedlem, Joachim B. Olsen.

Det nye job som politisk kommentator hos Ekstra Bladet kræver naturligvis, at han melder sig ud af det parti, der i 2011 hentede ham ind som en af de spidskandidater, der skulle sikre Liberal Alliance et godt valg. 

Joachim. B. Olsen kom ind ved valget i 2011 og blev ganvalgt fire år senere. Efter otte år på Christiansborg sluttede perioden som folkevalgt efter et katastrofevalg for Liberal Alliance. 

Efter kort tid væk fra Christiansborg vendte han dog tilbage i efteråret 2019 som politisk konsulent for partiet. Liberal Alliance har siden haft svært ved at få politisk ørenlyd. Nu skal Joachim B. Olsen så ud og kritisere sine tidligere venner i det liberale parti.

"Joachim B. Olsen og Ekstra Bladet er et perfekt match, siger Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen til sin egen avis. "Jeg er slet ikke i tvivl om, at han bliver en kæmpe gevinst. Han er ikke bange for at sige noget sandt, selvom det træder nogen over tæerne. Hans bullshit-detektor er veludviklet og han skærer igennem. Jeg er faktisk også selv lidt bange for ham, siger han.   Den nye politiske kommentator hos Ekstra Bladet er helt sikker på, at han kan dele sol og vind lige.    "Ekstra Bladet er en institution i den danske medieverden. En avis som altid er i opposition til magthaverne. Det glæder jeg mig utrolig meget til at blive en del af," siger Joachim B. Olsen.

Mest Læste

Annonce