Politiske stormøder: Sådan kan din valgkamp se ud

Kære kandidat ved kommunal- og regionsvalget. Vi vil gerne invitere dig til et politisk stormøde, hvor vi klæder dig på til at mobilisere de socialt udsatte stemmer den 19. november. Kom og hør hvad der skal til, for at du kan få en tavs vælgergruppe til at stemme på dig.

Ved det seneste kommunal- og regionsvalg i 2009 stemte kun 32 pct. af kontanthjælpsmodtagerne. Det er et demokratisk problem, at vi har så stor en gruppe, som kommuner og regioner bruger mange ressourcer på, der ikke føler sig hørt og ikke tager del i fællesskabet. Det vil vi ændre på.

Valgkampagnen Stemmer på Kanten stræber efter at bringe politikere og stemmeurner tættere på socialt udsatte. Det kan ske ved at tage ud og møde de socialt udsatte, hvor de er, på værtshuse eller væresteder. Det kan ske ved at flytte stemmeurnerne ud til vælgerne. Det kan ske – som vi vil gøre – ved at gå fra dør til dør og hverve vælgere.

Men vigtigst er, at du som kandidat hører, hvad denne gruppe vælgere har på hjerte. Derfor har vi spurgt hundreder af socialt udsatte om hvad de ønsker, mangler og drømmer om fra deres politikere, for at føle det umagen værd at stemme. På mødet vil du høre deres stemme, så du ved, hvad der skal til.

Lisbeth Zornig Andersen, initiativtager til Stemmer på Kanten, giver på mødet sit bud på, hvordan du kan føre en valgkamp, der når og mobiliserer de socialt udsatte.

Der bliver 5 politiske stormøder rundt i landet, hvor alle er inviteret til det møde, der er placeret tættest på.

 

Aarhus: d. 26. september kl. 19-21. Årslev Møllevej 15, 8220 Brabrand på Tre Ege.

Tilmelding hurtigst muligt.

 

København: d. 30. september kl. 19-21, Operaen på Christiania.

Tilmelding senest d. 27. september

 

Esbjerg: d. 1. oktober 19-21. Sædden Kirke, Fyrvej 30. 6710. Esbjerg V.

Tilmelding senest d. 27. september

 

Aalborg: d. 8. oktober kl. 19-21, Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg

Tilmelding senest d. 5. oktober

 

Lolland: d. 10. oktober kl. 19-21, info om placering følger hurtigst muligt

Tilmelding senest d. 7. oktober

 

Du kan tilmelde dig øverst på hjemmesiden. www.stemmerpaakanten.dk Arrangementet er gratis, og alle er velkommen. Når du har tilmeldt dig, vil du få mere information om det møde du har tilmeldt dig.

Vi håber at se dig!

Stemmer på Kanten

 

For yderligere information, kontakt kampagneleder Therese Evald:

Email: [email protected]

Tlf: 61466205

Stemmer på Kanten på DenOffentlige.dk Socialt udsatte borgere bruger ikke deres stemme, når der er valg. Det vil vi lave om på. Stemmer på Kanten har til formål at få socialt udsatte til stemmeurnerne, når kommunalvalget løber af s...
Aktivitet: Artikler: 13 | Kompetenceområder: 15

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.