Politiske stormøder: Sådan kan din valgkamp se ud

Kære kandidat ved kommunal- og regionsvalget. Vi vil gerne invitere dig til et politisk stormøde, hvor vi klæder dig på til at mobilisere de socialt udsatte stemmer den 19. november. Kom og hør hvad der skal til, for at du kan få en tavs vælgergruppe til at stemme på dig.

Ved det seneste kommunal- og regionsvalg i 2009 stemte kun 32 pct. af kontanthjælpsmodtagerne. Det er et demokratisk problem, at vi har så stor en gruppe, som kommuner og regioner bruger mange ressourcer på, der ikke føler sig hørt og ikke tager del i fællesskabet. Det vil vi ændre på.

Valgkampagnen Stemmer på Kanten stræber efter at bringe politikere og stemmeurner tættere på socialt udsatte. Det kan ske ved at tage ud og møde de socialt udsatte, hvor de er, på værtshuse eller væresteder. Det kan ske ved at flytte stemmeurnerne ud til vælgerne. Det kan ske – som vi vil gøre – ved at gå fra dør til dør og hverve vælgere.

Men vigtigst er, at du som kandidat hører, hvad denne gruppe vælgere har på hjerte. Derfor har vi spurgt hundreder af socialt udsatte om hvad de ønsker, mangler og drømmer om fra deres politikere, for at føle det umagen værd at stemme. På mødet vil du høre deres stemme, så du ved, hvad der skal til.

Lisbeth Zornig Andersen, initiativtager til Stemmer på Kanten, giver på mødet sit bud på, hvordan du kan føre en valgkamp, der når og mobiliserer de socialt udsatte.

Der bliver 5 politiske stormøder rundt i landet, hvor alle er inviteret til det møde, der er placeret tættest på.

 

Aarhus: d. 26. september kl. 19-21. Årslev Møllevej 15, 8220 Brabrand på Tre Ege.

Tilmelding hurtigst muligt.

 

København: d. 30. september kl. 19-21, Operaen på Christiania.

Tilmelding senest d. 27. september

 

Esbjerg: d. 1. oktober 19-21. Sædden Kirke, Fyrvej 30. 6710. Esbjerg V.

Tilmelding senest d. 27. september

 

Aalborg: d. 8. oktober kl. 19-21, Lauritzens Plads 1, 9000 Aalborg

Tilmelding senest d. 5. oktober

 

Lolland: d. 10. oktober kl. 19-21, info om placering følger hurtigst muligt

Tilmelding senest d. 7. oktober

 

Du kan tilmelde dig øverst på hjemmesiden. www.stemmerpaakanten.dk Arrangementet er gratis, og alle er velkommen. Når du har tilmeldt dig, vil du få mere information om det møde du har tilmeldt dig.

Vi håber at se dig!

Stemmer på Kanten

 

For yderligere information, kontakt kampagneleder Therese Evald:

Email: [email protected]

Tlf: 61466205

Stemmer på Kanten på DenOffentlige.dk Socialt udsatte borgere bruger ikke deres stemme, når der er valg. Det vil vi lave om på. Stemmer på Kanten har til formål at få socialt udsatte til stemmeurnerne, når kommunalvalget løber af s...
Aktivitet: Artikler: 13 | Kompetenceområder: 15

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Læs også

 • 08.06.20 Politik
  Lønkompensationsordningen skal udfases

  Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en udfasning af den midlertidige lønkompensationsordning for lønmodtagere frem til og med 29. august. Herefter ophører ordningen.

 • 02.06.20 Politik
  Så meget har regeringen sparet på konsulenter

  Regeringen, KL og Danske Regioner er som en del af økonomiaftalerne for 2021 blevet enige om, at forbruget af eksterne konsulenter i kommuner og regioner er for højt og skal nedbringes. Dermed er der nu under et år efter regeringens tiltrædelse aftalt eksterne konsulentbesparelser i den offentlige sektor på i alt 2 mia. kr. årligt. To tredjedele af regeringens ambition om årlige konsulentbesparelser på 3 mia. kr. er således nået.

 • 29.05.20 Politik
  Beskæftigelsesministeren: Vi må forvente, at flere vil miste jobbet, når hjælpepakkerne udløber

  De officielle ledighedstal fra Danmarks Statistik viser en stigning i ledigheden på 35.500 fuldtidspersoner i april 2020. Ledigheden er på 152.800 fuldtidspersoner svarende til 5,4 procent af arbejdsstyrken. Stigningen i ledigheden overstiger langt de stigninger, vi så i begyndelsen af 2009, hvor ledigheden steg allermest som følge af finanskrisen. Ledigheden er i alt steget med 49.400 i marts og april.

 • 26.05.20 Politik
  Danmark sender 150 millioner kroner ekstra i klimabistand til verdens fattigste

  Regeringen er sammen med Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet blevet enige om at give 150 mio. kr. ekstra klimabistand til verdens fattigste. Pengene stammer fra finansloven 2020, hvor aftalepartierne blev enige om at afsætte 150 mio. kr. i tillæg til den generelle udviklingsbistand på 0,7 pct. af BNI.

 • 13.05.20 Politik
  COVID-19: Så mange selvstændige har fået hjælp

  Nye tal viser, at der er sendt cirka 45.000 udbetalinger afsted under ordningen til selvstændige og freelancere. I alt er over 3 mia. kr. udbetalt under ordningen.