PPclinic

PPclinic

Ørnegårdsvej 16, 2820 Gentofte

Telefon: 33 69 09 66 Website: ppclinic.dk E-mail:

PPclinic er en sundhedsfaglig virksomhed bestående af erfarne psykologer og speciallæger i psykiatri med afdelinger i Gentofte og Vejle. Vi har mere end 14 års erfaring med at hjælpe mennesker via samtaleterapi og behandling i forbindelse med stress, depression, angst og andre former for psykiske helbredsproblemer.
Vi arbejder endvidere med forebyggende indsatser, hvor vi underviser ledere i stressforebyggende ledelse.
 
Arbejde og behandlingsmetode
Mange danskere får i dag diagnosen stress og bliver ordineret ro og en fuldtidssygemelding – ofte på flere uger eller måneder. PPclinics tilgang til behandling af stress og andre psykiske helbredsproblemer adskiller sig fra mange andres. Igennem de sidste 14 år har vi udviklet en behandlingsmetode, der bunder i erfaring og vores overbevisning om, at det er vigtigt for mennesker at fastholde en tilknytning til et arbejde – også selvom de rammes af stress, kriser eller andre psykiske udfordringer.
 
Vi tror på, at psykiske helbredsproblemer skal løses i et fællesskab. Vi arbejder derfor aktivt for at skabe opmærksomhed på nødvendigheden af et øget samarbejde mellem arbejdsplads, behandler, pårørende og jobcenter. Så personen med psykiske helbredsproblemer ikke længere får en sygemelding på ubestemt tid og er alene om at være tovholder i eget sygdomsforløb.
 
Vi arbejder for:
 • At nedbryde skam og tabu i forbindelse med psykiske helbredsproblemer.
 • At forsøge at ændre den danske sygemeldingskultur. Vi vil gerne have færre fuldtidssygemeldinger, der bunder i forkerte diagnoser.
 • At forsøge at skabe grobund for dialog imellem involverede parter og interessenter fra et menneskes sygdomsforløb eller mennesker, der er i fare for at blive sygemeldt.
 • At udrede patienten, stille den rigtige diagnose hurtigt – og handle derefter.
 • At skabe dialog og samarbejde imellem involverede, relevante parter – til gavn for patienten.

Blogs

 • Når stress fører til udstødelse af mennesker
  13.01.17 Bæredygtighed

  En stressreaktion skal løses i fællesskab – ikke alene. Sygemeldinger isolerer og udstøder folk fra arbejdsmarkedet. Derfor skal mennesker med stressreaktioner ikke sendes hjem alene i fred og ro. Det kan være med til at forværre situationen.

 • Stress er IKKE en diagnose
  20.11.16 Velfærd

  Stress opfattes i dag af mange som en konkret diagnose. Det giver anledning til sygemelding og forkert fokus. Men stress er IKKE en diagnose. Det er en reaktion. Det betyder, at mennesker, der oplever stress-symptomer, ikke får den rigtige behandling

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner