56 boligselskaber støtter op om klimasagen

Over halvdelen af Gladsaxe Kommunes boligafdelinger er nu engagerede i klimasagen. 56 afdelingerne er tilmeldt kommunens klimanetværk, KlimaKlar. I 2010 etablerede Gladsaxe Kommune KlimaKlar for virksomheder. I starten af 2011 blev det så boligafdelingernes tur. KlimaKlar for boligselskaber har siden da arbejdet med at vejlede og formidle klimatiltag til de almen nyttige boligafdelinger. Det har vist sig at være så stor en succes, at over halvdelen af alle boligafdelingerne i kommunen i dag er tilmeldt netværket.

Gratis temamøder om klimatiltag

Medlemskab af KlimaKlar betyder, at bestyrelserne i de forskellige afdelinger kan deltage gratis i temamøder om for eksempel fjernvarme og regnvand. I løbet af oktober vil netværket også tilbyde konkret energivejledning, ligesom netværket også ser på elbiler og tilbud indenfor denne teknologi.

- Vi har tilmeldt samtlige af vores boligafdelinger i Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe (ABG), fortæller Jesper Loose Smith, der er direktør i Arbejdernes Boligselskab Gladsaxe.

- Det kommunale klimanetværk falder godt i harmoni med vores ambitioner og mål på klimaområdet. Vi ser klimanetværket som et godt supplement til vores egen strategi og kan se, at vi ved hjælp af netværket kan påvirke vores bestyrelser til konkrete tiltag, der kan spare energi og sænke CO2-udledningen. For eksempel har vi meget fokus på fjernvarmeudbygningen og arbejder på at få vores boligafdelinger koblet på fjernvarmen, siger han.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer