Anders Bondo: Partnerskab er en enestående mulighed

29/03/2012 11:43

Administrator

I eftermiddag slår undervisningsminister Christine Antorini (S) dørene op for det første møde i partnerskabet om folkeskolen. I den anledning udgiver Danmarks Lærerforening et skolepolitisk indspil om folkeskolen i det 21. århundrede. Læs det her.

"Ministeren og jeg har lige været i New York til International Summit on the Teaching Profession. Med den store konsensus fra New York har vi med Ny Nordisk Skole og partnerskabet en enestående mulighed for at trække de store linjer for folkeskolen", siger Anders Bondo Christensen, lærernes formand.

I anledning af partnerskabet udgiver Danmarks Lærerforening et skolepolitisk indspil med blandt andet otte konklusioner fra New York Summit.

"Vi ved, hvad der skal til. Nu er tiden kommet til politisk handling og udvikling i fællesskab, ikke mindst i samarbejdet mellem kommuner og de lokale lærer-kredse. Nu skal vi for alvor sætte fokus på kvaliteten i undervisningen", siger Anders Bondo Christensen, der opfordrer deltagerne i partnerskabsmødet til at være ambitiøse og ikke fortabe sig i detaljerne.

Læs DLF's skolepolitiske oplæg

/DLF/

Mest Læste

Annonce