Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi fortsætter

Center for Kultur og Oplevelsesøkonomi (CKO) er sikret 5 mio. kr. årligt over de næste tre år, og kan dermed fortsætte de væsentligste aktiviteter Regeringen har indgået aftale med V og K om udmøntning af UMTS-reserven, og har dermed sikret, at Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi (CKO) kan fortsætte arbejdet med de kreative erhverv. I samme aftale er der i øvrigt fundet midler til yderligere digitalisering af kulturarven. Kulturminister Uffe Elbæk siger:

”Jeg er rigtig glad for, at der er fundet en aftale, der sikrer fremtiden for CKO. Centret har stået for et stort og vigtigt pionerarbejde i at udforske, hvordan de kreative erhverv og oplevelsesøkonomien kan skabe vækst i fremtiden. Vi ved fra undersøgelser, at de kreative erhverv er nogle af de få erhverv, som er i vækst på trods af krisen, og det er derfor rigtig vigtigt, at vi fortsætter indsatsen med at styrke hele den kreative sektor. Jeg er i øvrigt rigtig glad for, at der i den samme aftale er midler til at styrke digitaliseringen af kulturarven, sådan at vi satser både på vores kulturelle rødder og på fremtiden.”

Kulturministeriet på DenOffentlige.dk Kulturministeriet
Aktivitet: Artikler: 69 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer