Danmark i centrum for europæisk satsning på innovationsnetværk

Danmark er den 26. og 27. maj vært for en international konference om innovationsnetværk, ”NGP Cluster Excellence Conference 2011”. Pressen er velkommen.

400 innovationsnetværk og organisationer vil på konferencen ”NGP Cluster Excellence Conference 2011” diskutere den nyeste viden om innovationsnetværk – ”clusters” på engelsk. Undervejs kårer deltagerne den bedste succeshistorie blandt netværkene og præsenterer The Copenhagen Cluster Declaration med anbefalinger til, hvordan politikere kan opnå vækst ved hjælp af innovationsnetværk.

Innovationsnetværk er samarbejdsfora, hvor virksomheder og videninstitutioner udvikler nye ideer inden for et bestemt fagligt område. Det er veldokumenteret, at innovationsnetværk er en effektiv måde at fremme innovation i erhvervslivet på og dermed øge væksten i samfundet.

Konferencen finder sted i Øksnehallen i København

torsdag den 26. og fredag den 27. maj

Programmet kan læses på www.clusterexcellence.org

”Konferencen er en oplagt lejlighed for danske innovationsnetværk til at indgå alliancer med ligesindede udenlandske netværk, til gavn for de mange danske virksomheder, der deltager i netværkene. For eksempel i form af nye fælles forskningsprojekter eller eksportmuligheder,” siger videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen (K).

En ny undersøgelse viser, at danske innovationsnetværk er gode til at åbne døren til innovation for især de små og mellemstore virksomheder inden for landets grænser.

Danmark har 22 landsdækkende innovationsnetværk. Flere end 3.000 virksomheder deltager i netværkene. Virksomhederne kommer fra næsten alle brancher og fra alle egne af landet.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer