Fantastisk løft til den kollektive trafik - og en klar styrkelse af Aarhus

Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard er begejstret over, at regeringen vil investere 27 mia. kr. i hurtigere tog mellem landsdelene – og ser det som en klar styrkelse af Aarhus.

Dagens store trafikpolitiske nyhed om en massiv investering i det danske tognet modtages stor begejstring og tilfredshed hos borgmester Jacob Bundsgaard.

Danmark har brug for et løft i den kollektive trafik, og regeringens investering i tognettet er præcis, hvad vi har brug for. Vi får nu indfriet ambitionen om timedrift mellem København og de store byer. Det er årtiers bedste nyhed for alle togrejsende i Danmark – og i særdeleshed i Aarhus. Det vil være med til at knyttet landet bedre sammen og bidrage til øget vækst og udvikling.

Jeg glæder på vegne af alle de togrejsende i landet, og som borgmester i Aarhus er det en fantastisk nyhed, fordi det giver os stærkere forbindelser både nordpå og sydpå.

Jeg ser det samtidig som en styrkelse af visionen om en fast Kattegat-forbindelse, fordi den nye investering i tognettet giver os det bedst mulig grundlag for en ringbane, hvor Kattegatbroen indgår. Dermed kan vi på langt sigt sikre fuld forsyningssikkerhed mellem Øst- og vestdanmark samt togtrafik mellem Aarhus og København på kun en time.
 

Aarhus Kommune på DenOffentlige.dk Aarhus Kommune
Aktivitet: Artikler: 180 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer