K-byrådsmedlem i Helsingør skifter til V

Sten Kallenbach fra byrådet i Helsingør forlader de Konservative og bliver i stedet medlem af Venstre. Efter at have været konservativ folketingskandidat og medlem af byrådet for De Konservative i Helsingør i næsten to perioder, har 68-årige Sten Kallenbach valgt at skifte til Venstre. Det skriver Helsingør Dagblad.

”Det er ikke en overnight-beslutning, den er vokset frem i løbet af halvandet til to år, hjulpet godt på vej af en kedelig stemning og et dårligt samarbejdsklima i den konservative gruppe. Jeg havde ikke lyst til at ødelægge mig selv med ærgrelse, irritation og skuffelser i resten af denne valgperiode,” siger Sten Kallenbach til Helsingør Dagblad.

Sten Kallenbach vil over for avisen ikke uddybe det dårlige samarbejdsklima.

Han peger dog på, at den konservative direktion og bestyrelse har truffet valg, som ville resultere i forhold, som han ikke har lyst til at arbejde under.

Emneord: Sten Kallenbach, Helsingør Kommune, Venstre
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også