Kender du en frivillig ildsjæl?

Tirsdag den 25. september fejrer Odense byens mange frivillige ildsjæle. Rådhusets festsal danner rammen om en prisuddeling med hyldest af de frivillige sociale foreninger, der gør et stort arbejde for socialt udsatte og sårbare i Odense.

Som noget helt nyt bliver det de frivillige selv, der skal kåre årets frivillige sociale forening. Standup-komiker Lasse Rimmer er konferencier, og borgmester Anker Boye uddeler dette års lldsjælepris.

Kender du derfor til en frivillig social forening, der fortjener hæder, opfordrer Odense Kommune til at indstille foreningen til årets Ildsjælepris. Det skal ske senest den 20. august. (Se mere på www.odense.dk/frivillig.) Herefter udvælger en jury tre nominerede kandidater.

De tre foreninger præsenterer sig selv til prisuddelingen og de indbudte gæster stemmer så om, hvem der skal modtage årets frivillige hæderspris.

Fakta
Odense Kommunes Ildsjælpris uddeles i ugen op til den landsdækkende ”Frivillig fredag”, der markerer og anerkender frivillighed samtidig med at hele ugen er en opfordring til alle arbejdspladser, foreninger, organisationer, skoler og borgere om at markere frivilligt arbejde, f.eks. ved at være frivillige for en dag.

Ildsjæleprisen overrækkes ved et arrangement på Odense Rådhus, festsalen tirsdag den 25. september kl. 16.00 - 18.00.Borgmester Anker Boye overrækker prisen, og standup-komiker Lasse Rimmer er konferencier.

Indstillinger til årets Ildsjælepris sendes til: [email protected]

Odense Kommune har uddelt Ildsjæleprisen hvert år siden 2006 til en frivillig social organisation eller forening, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats indenfor frivilligt socialt arbejde i Odense.

Prisen består af to skulpturer udformet af Jens Galschiøt. Den ene er en vandrepokal i form af en fem-armet lysestage og den anden er en statuette, der forestiller et solansigt. Modtageren får lov at beholde stautetten.

Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer