KMD-omsætning stiger med 314 millioner kroner

04/04/2012 13:53

Administrator

KMD fastholder fremgang og styrker sin position i markedet – blandt andet gennem opkøb af Rambøll Informatik. KMD er tilfredse med udviklingen for koncernen. Det viser KMD's regnskab for 2011.

KMD’s omsætning er i regnskabsåret 2011 vokset fra 3.952 mio. kr. til 4.266 mio. kr. En vækst på 314 mio. kr. eller 8,0%. Væksten består af organisk vækst på 6,1% samt vækst fra blandt andet tilkøbet af Rambøll Informatik A/S. Koncernens EBITDA udgjorde i 2011 577,1 mio. kr. mod 484,3 mio. kr. i 2010.

- Vi er tilfredse med den udvikling KMD er inde i. Vi fortsætter vores mangeårige vækst samtidig med, at vi formår at løfte vores indtjening. Vi har bl.a. formået at styrke indtjeningen på områder som BPO, it-outsourcing og inden for KMD's konsulentforretning, fortæller adm. direktør Lars-Monrad-Gylling.

KMD styrker markedspositionen
KMD har i løbet af 2011 styrket positionen på de fremtidige vækstområder inden for velfærdsteknologi. Det skete blandt andet ved at købe it-virksomheden Rambøll Informatik. KMD har derved sat streg under virksomhedens ambitioner om at vokse inden for velfærdsteknologi, især på pleje-, sundheds og undervisningsområdet.

- Opkøbet af Rambøll Informatik understreger KMD’s vækstambitioner. Markedet for velfærdsteknologi vil uden tvivl vokse i de kommende år, og vi har gennem købet styrket vores produktportefølje og fået tilført en række solide kompetencer, forklarer Lars Monrad-Gylling.

Om KMD
KMD er den største danskbaserede it-virksomhed, og hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling. I 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største kommunale it-systemer.

KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervsmarkedet i Danmark. KMD har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har mere end 3.000 ansatte. KMD er ejet af EQT og ATP.

Mest Læste

Annonce