Kommunal p-vagt truet på livet

Det er helt uacceptabelt. Forhåbentligt finder politiet gerningsmanden, udtaler beredskabschef Carsten Iversen, Roskilde Kommune. En kommunal p-vagt har været ude for en meget ubehagelig oplevelse på jobbet. Hun var sammen med en kollega taget til Trekroner Centret, hvor det er et tilbageværende problem, at biler parkerer, hvor busserne skal holde.

Da p-vagten havde skrevet en afgift på en bil, kommer ejeren og er stærkt utilfreds med dette. P-vagten bliver overfuset og truet på livet. Hendes kollega kører i bil hen til hende og hun når at flygte ind i p-vagternes bil. Gerningsmanden følger efter og forsøger at smadre sideruden for at komme ind i bilen.

Der er optaget politirapport på sagen og politiet har både registreringsnummer og fingeraftryk, som er fundet på p-vagternes bil.

- Sådan en hændelse er helt uacceptabel. Forhåbentligt finder politiet gerningsmanden, udtaler beredskabschef Carsten Iversen.


- At udsætte en embedsmand i funktion for sådan en oplevelse hører ingen steder hjemme. Først blokerer vedkommende for, at busserne kan standse og efterfølgende overskrider han alle grænser for almindelig kontakt med andre mennesker. Jeg har stor sympati for vores p-vagter og ser med stor alvor på, at deres arbejdsforhold er rimelige, siger beredskabschefen.

P-vagterne er sikret ved at de som regel er to på vagt sammen. Desuden har de en alarmknap, som tilkalder ekstra personale fra Beredskabsstationen med få minutters varsel.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer