Liberal Alliance er klar med sine folketingskandidater

Liberal Alliance har i dag præsenteret sit hold af spidskandidater til det kommende folketingsvalg.

Holdet består af partileder Anders Samuelsen, politisk ordfører Simon Emil Ammitzbøll, tidligere chefredaktør på JydskeVestkysten Mette Bock, MF Villum Christensen, blogger Anne Sophia Hermansen, landsformand Leif Mikkelsen, journalist Ole Birk Olesen, tidligere OL-medaljevinder i kuglestød Joachim B. Olsen og konsulent Merete Riisager.

”Jeg er utrolig glad for det hold, vi nu har samlet. Kandidaterne spænder vidt i køn, alder, profil og liberalt udgangspunkt. Nogle har en stærk social profil, andre kæmper for økonomiske reformer, og så har vi både det folkelige og eliten repræsenteret fra idrættens verden,” siger Anders Samuelsen.

Spidskandidaterne er fordelt over hele landet, og Anders Samuelsen selv stiller op i Nordsjællands Storkreds.

”Jeg har valgt at stille op i Nordsjælland, fordi jeg på den måde vil få mulighed for at debattere med Lars Løkke Rasmussen, Claus Hjort Frederiksen og Margrethe Vestager i den kommende valgkamp. Når vi stiller op i samme storkreds, får vi rig mulighed for at diskutere, hvilket Danmark vi ønsker i fremtiden. Jeg selv – og mit hold af spidskandidater - er ikke i tvivl: Vi vil have et Danmark med lavere skat, mere vækst, en effektiv offentlig sektor og mere personlig frihed,” siger Anders Samuelsen.

Yderligere kommentarer: Kontakt Anders Samuelsen på tlf. 33 37 49 04

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk DenOffentlige.dk bidrager aktivt til information, videndeling og netværk for aktører i og omkring den offentlige sektor. DenOffentlige.dk har med konstant stigende bruger og læsertal erfaret im...
Aktivitet: Artikler: 1402 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: