Maarten van Engeland rykker til Holland

17/08/2012 13:58

Administrator

Maarten van Engeland er udpeget til ny landechef for ISS i Holland og forlader direktørstolen i ISS Danmark for et nyt job i Holland efter mere end 30 år på forskellige direktørposter i Danmark og de baltiske lande. Maarten efterfølger den adm. direktør Peter van der Vorm, der forlader ISS i Holland til en karriere uden for ISS.

”Stillingen som landechef for ISS i Holland er et naturligt skridt fremad og en stor mulighed for Maarten van Engeland. Med flere end 16.000 ansatte, er ISS en af de største arbejdsgivere i Holland og en af ISS’ meget store virksomheder globalt set,” siger Troels Bjerg, regional CEO for ISS i Norden og Østeuropa.

Maarten er en erfaren leder. Han er i dag bosat i København, men er født i Holland og har en ingeniørgrad fra MTS Breda i Holland. Han har været landechef for ISS i Danmark siden 2007.

”ISS Danmark har under Maartens ledelse øget sin operationelle performance, kvalitet og kundefokus. Maarten har skabt et stærkt ledelseshold med et kompromisløst fokus på medarbejderengagement, hvilket har ført til en halvering af virksomhedens medarbejderomsætning og sygefravær. Samtidig har han sikret ISS Danmark en høj profil i det danske marked,” fortsætter Troels Bjerg.

”Jeg ser meget frem til de nye udfordringer og muligheder, men er selvfølgelig vemodig over at forlade ISS Danmark. Der er mange ligheder mellem ISS Danmark og ISS i Holland, men også mange forskelle. Størst er forskellen i antallet af medarbejdere. ISS har i Holland dobbelt så mange medarbejdere som i Danmark. Min ambition er at gøre ISS i Holland til et af landets mest succesrige virksomheder,” siger Maarten van Engeland, ny adm. direktør for ISS i Holland.

Maarten har tidligere haft en række direktørposter i ISS Danmark, Falck Securitas og TDC, hvor han bl.a. var adm. direktør for televirksomhedens datterselskaber i Letland og Litauen.
Maarten er allerede begyndt i sit nye job og den hidtidige CFO, Flemming Bendt, er konstitueret adm. direktør for ISS Danmark, indtil en ny landechef for ISS Danmark bliver udnævnt.

Flemming Bendt er en erfaren ISS-direktør. Hans karriere i ISS begyndte i 1998 som group controller i ISS’ globale hovedkvarter i København. Siden har han haft forskellige direktørstillinger i ISS i Holland, Belgien og Australien. Flemming Bendt har været CFO for ISS Danmark siden 2008.
 

Mest Læste

Annonce