MIM: Topchefer skal gøre biodiversitet til en god forretning

Miljøministeren holder sammen med erhvervsnetværket LinKS en workshop om biodiversitet ved Boveskovgård, Dyrehaven 6, 2930 Klampenborg torsdag den 9. juni fra klokken 9.30-15.20.

Her indleder omkring 50 topchefer fra det offentlige og det private erhvervsliv dialogen om samarbejde for vækst på bundlinjen både i indtjening og for miljøet. Innovative virksomheder ved allerede, at høje standarder skærper konkurrenceevnen. Nu skal innovationskraften kickstarte nye forretningsområder til dobbelt glæde for Danmark, så fremgangen både kan mærkes på miljøet og væksten.

Biodiversitet giver mulighed for at styrke væksten i Danmark. Det handler om at skabe ny forretning sammen på tværs af erhvervsliv og miljø i det danske samfund.

Det er en ambitiøs, men vigtig indsats som kræver, at mange forskellige parter spiller sammen. Miljøminister Karen Ellemann har gjort biodiversitet til sin mærkesag, og i den forbindelse inviterer hun nu erhvervslivet til workshop.

-Danmark skal være et af de lande, hvor virksomhederne er opmærksomme på konsekvenserne for biodiversitet i alle deres processer og politikker både globalt og nationalt. Arterne kommer aldrig tilbage, når først de er uddøde, og derfor skal vi gøre noget nu, siger miljøminister Karen Ellemann.

Workshoppen er en sjælden mulighed for at skabe dialog mellem offentlige og private aktører med henblik på at udvikle nye løsninger - særligt igennem offentlige og private partnerskaber.

Erhvervsnetværket LinKS vil derefter tage initiativ til at samle op på, hvilke initiativer der kan føres ud i virkeligheden til gavn for biodiversiteten. Det sker i samarbejde med topcheferne og Miljøministeriet.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer