Ny motorvejsafkørsel får stor betydning for det fynske erhvervsliv

22/03/2013 10:50

Dansk Industri

- En rigtig god dag for Fyn og for Odense.

Sådan lyder meldingen fra DI Fyn til den trafikaftale, som regeringen har indgået med Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance. Aftalen betyder, at den nye motorvejsafkørsel til Odense Universitets Hospital nu bliver en rea-litet.
- Odense har brug for den nye afkørsel, og vi har brug for den nu. Det vil være umuligt både at bygge og senere betjene det ny Universitetshospital på en fornuftig måde uden den afkørsel. Det har taget lang tid, men nu glæder vi os over, at afkørslen kommer, siger formanden for DI Fyn Søren Vilby.
Enigheden om den nye motorvejsafkørsel passer godt ind i den samlede plan for den fynske infrastruktur.
- Det ligger fint i forlængelse af de foreslåede investeringer i jernbanen på Vestfyn og planerne om letbanen i Odense. Det vil give et klart løft til mulighederne for fynsk er-hvervsliv, siger formand for DI Fyn Søren Vilby.
Transportministeren er også ved at udarbejde en anlægslov, der på længere sigt kan be-tyde at motorvejen syd om Odense bliver udvidet.
- En sådan anlægslov er et første og vigtigt skridt i udvidelsen af motorvejen over hele Fyn. Jeg håber, at anlægsloven er et signal om, at vi i nær fremtid kan gå i gang med at udbygge motorvejen over hele Fyn. Det bliver en stor dag, når vi får løst de trængsels-problemer, som pendlerne til og fra Odense og Fyn møder stort set dagligt, siger for-mand for DI Fyn Søren Vilby.


For yderligere information kontakt pressekoordinator Kathrine Læsøe Engberg, tlf.: 2989 1381 eller chefkonsulent Niels Conradsen, tlf.: 2060 6965
 

Mest Læste

Annonce