Online forbrugslån er med til at øge forbruget i Danmark

08/1/19 10:29

I Danmark går det godt. Landet er i økonomisk vækst, og erhvervslivet ekspanderer konstant med nye innovative startups og samtidig vækst i de allerede etablerede virksomheder.

På forbrugsfronten ligger landet også i den høje ende, da det danske folk qua større økonomisk råderum køber og forbruger mere. Men en af de ting, der også har været med til, at danskernes forbrugsfest fortsætter, er muligheden for at låne penge hurtigt og nemt online. Aldrig har markedet for hurtige forbrugslån været så stort, som det er nu – og selvom det danske folk får flere penge på lommen dag efter dag, er man som dansker heller ikke bange for at optage et lån eller to, så man har råd til lidt mere sjov og ballade.

I artiklen her kigger vi ind i det store online lånemarked for at undersøge, hvordan det har udviklet sig de seneste år. Læs med videre og få indsigt i, hvordan du skal forholde dig til et hurtigt online lån.

Omfattende online regulering

En af de ting, der gør, at det online lånemarked generelt er mere troværdigt, end det var tidligere, er, at staten har taget initiativ til at lave en mere omfattende lovregulering af lånemarkedet og de spillere, der tilbyder lån online. Og det er faktisk ikke helt skidt, hvis man kigger på det med forbrugerbriller. For på den måde er man også bedre sikret mod svindel, og man kommer ikke pludselig til at stå i en situation, hvor ens økonomiske forhold slet ikke kan bære byrden, der følger med en eventuel misligholdelse af sine låneforpligtelser.

Men selvom man så skulle tro, at låneudbyderne måske ikke ville være specielt begejstrede for denne udvikling, har de faktisk taget godt imod de nye regler. Og i det store hele er det måske slet ikke så slemt, som det har ry for at være. For når folket føler sig tryg ved at optage lån, er de også mere villige til at tage lån til ganske almindeligt forbrug. Og det er igen med til at vækste den danske økonomi og få gang i hjulene.

Lån op til 400.000 online

En anden ting, der med garanti også er med til at booste et øget forbrug, er, at man nu kan låne helt op til 400.000 kroner online. Og så er der faktisk ikke meget, man ikke har råd til. For med denne ganske høje låneramme kan man låne til alt fra bil til udbetaling af egenbetaling i forbindelse med huskøb. Kun fantasien sætter grænser, og for dig som forbruger betyder det, at der faktisk er langt større fleksibilitet i forbindelse med optagelse af lån.

Du kan læse meget mere om de online lån på Kassekreditten, hvor man har gjort det ekstra lukrativt for forbrugeren at optage et forbrugslån.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.