Overblik: Regionernes borgertopmøder

Her får du link til regionernes pressemeddelelser og resultaterne fra borgertopmøderne om sundhed. Se slides med resultater fra afstemningerne her Generelt om borgertopmøderne

Her kan du se de samlede resultater, baggrund om topmøderne samt finde resultater fra topmøderne i 2008.

Region Nordjylland

225 nordjyder diskuterede og stemte på livet løs på 18 konkrete spørgsmål lørdag 5. marts 2011 i en idrætshal i Nørresundby. Det samme skete i fire andre regioner.
Læs mere her

Region Midtjylland

Borgertopmødet blev holdt i Silkeborg og havde 200 deltagere. Regionen har lavet video og samlet billeder fra dagen.

Se video og læs mere her

Region Syddanmark

Seks ud af ti mener, at kun nogle lidelser og behandlinger i det danske sundhedsvæsen skal være dækket af en ventetidsgaranti, og kun to ud af ti mener, at alle lidelser, som det er i dag, skal være dækket af ventetidsgaranti. Mere end havldelen mener, at det er en god idé med brugerbetaling, når man går til egen læge - en ydelse som i dag helt og holdent bliver betalt via skattebilletten.

Læs mere her

Region Sjælland

Også her deltog over 200 borgere fra hele regionen. Dagen blev brugt til at spille et visionsspil og derefter til at prioritere mellem forskellige dilemmaer og udsagn – efter grundig debat ved de mange runde borde.

Læs mere her

Region Hovedstaden

Alle skal have lige adgang til behandling i det offentlige sundhedsvæsen. Det mente et overvældende flertal af de borgere, der deltog i Region Hovedstadens borgertopmøde den 5. marts.

Regionen  har gjort en del ud af net-tv, og interviewet flere deltagere.

Se videoer og læs mere her

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer