Syddjurs: Telebus-ordning på vej

Syddjurs Kommune tilbyder fra den 1. juni 2011 en telebus-ordning for alle borgere i Syddjurs. Telebus-ordningen vil gøre det nemmere for mange at deltage i de mange aktiviteter og fællesskaber i kommunens aktivitets centre.

Telebusserne blev vedtaget af byrådet i forbindelse med budget 2011 og sat i udbud gennem Midttrafik. Der er netop indgået en aftale om drift for de næste to år og tilbuddet er gældende fra den 1. juni.

Formand for udvalget for sundhed, ældre- og socialområdet Ninna Thomsen udtaler:

- Det er utrolig glædeligt at Telebus-ordningen snart er en realitet . En Telebus-ordning har stået øverst på mange ældre borgeres ønskeliste i flere år. Telebusordningen gør det blandt andet muligt for alle pensionister og efterlønsmodtagere at deltage i de mange aktiviteter og fællesskaber, der tilbydes i kommunens aktivitets centre.

I udbudsmaterialet er ordningen beskrevet således at der er regnet med 250 kørselsdage om året. Der køres på 3 ugedage i tidsrummet 8 - 17 ( 8 ture ) og 2 ugedage i tidsrummet 8 - 14. Visiterede borgere køres efter faste aftaler, mens øvrige borgere skal bestille kør-sel senest 1 time før en tur påbegyndes i henhold til køreplan. Der betales for kørslen efter Midttrafiks takster. Visiterede brugere betaler efter regler fastsat af kommunen.
 

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer