IdéRent er allerede fra i fredags stoppet med at besøge de borgere, der alene får praktisk bistand, men konkursboet fortsætter med at udøve personlig pleje til og med d. 6. april.

Privat leverandør af hjemmehjælp går konkurs

Odense Kommune har modtaget oplysninger om, at IdéRent ApS har indgivet konkursbegæring til skifteretten i Odense. Driften indstilles d. 6. april kl. 23.00, og Odense Kommune overtager derefter ansvar for, at alle borgere får den hjælp, de har brug for.

Odense Kommune har modtaget oplysninger om, at IdéRent, der er leverandør af pleje og rengøring til borgere i Odense, indstiller driften pr. 6. april kl. 23.00. Årsagen er, at firmaet er gået konkurs.

IdéRent har varetaget pleje og omsorg for 630 borgere i Odense Kommune. 380 borgere har fået praktisk bistand og 250 borgere har fået personlig pleje.


Odense Kommune indsamler nu den nødvendige viden og indkalder det ekstra personale, der skal til, for at løfte plejeopgaven. IdéRent er allerede fra i fredags stoppet med at besøge de borgere, der alene får praktisk bistand, men konkursboet fortsætter med at udøve personlig pleje til og med d. 6. april.

Konkursen vil betyde, at en gruppe borgere dermed ikke får leveret praktisk hjælp henover påsken, men ingen borgere, der modtager personlig pleje, vil stå uden hjælp på noget tidspunkt.

I Odense Kommune er der frit valg på ældreområdet, og borgerne kan selv vælge, om det skal være kommunen eller en privat leverandør, som tager sig af pleje og praktiske gøremål. Alle borgere kontaktes derfor hurtigst muligt med henblik på valg af ny leverandør.

Emneord: Pleje og Omsorg, Pleje, IdéRent, Konkursbegæring, Odense Kommune, OPS
Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også