Foto: Peter Sørensen

Pulje på 91,3 mio. kr. til en helhedsorienteret indsats for udsatte familier

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen melder en pulje ud på 91,3 mio. kr. til landets kommuner. Pengene skal bruges til at styrke den helhedsorienterede indsats for udsatte familier.

Landets kommuner kan nu søge om tilskud til projekter, der giver udsatte familier en helhedsorienteret indsats. Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen har afsat en pulje på 91,3 mio. kr. til indsatsen.

Med udgangspunkt i et helhedssyn på udsatte familier skal kommunen sætte ind over for hele familiens problemer, så de kan få hverdagen, økonomien og familielivet til at hænge sammen, og så forældrene på sigt kan få en større tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet. For børnene er målet, at de får en stabil gang i daginstitutioner, følger skolegang, har fritidsinteresser, og at de større børn har et fritidsarbejde. 
Kommunerne kan søge frem til fredag den 20. december 2013. 

Læs mere om puljen

 

Emneord: Mette Frederiksen, Annette Vilhelmsen, Udsatte, Udsatte familier
Social-, Børne-, og Integrationsministeriet på DenOffentlige.dk Social-, Børne og Integrationsministeriet er opløst og opgaverne overført til andre ministerier. 
Aktivitet: Artikler: 66 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også