Per Berga Rasmussen stopper som rådmand i Odense og overlader pladsen til Brian Skov Nielsen.

Rådmand stopper på grund af sygdom

Mangeårigt medlem af byråd har besluttet at stoppe som rådmand. Han fortsætter som medlem af byrådet og bliver igen medlem af By- og Kulturudvalget.

Per Berga Rasmussen (Ø) har besluttet at stoppe som rådmand. Han fortsætter som medlem af byrådet og bliver igen medlem af By- og Kulturudvalget. Ny rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen bliver Brian Skov Nielsen (Ø). Generationsskiftet sker i forbindelse med byrådsmødet den 9. september 2015, hvor Odense Byråd vil omkonstituere sig.
 
Per Berga Rasmussen udtaler i forbindelse med afgangen som rådmand:
Jeg har været meget glad for arbejdet som rådmand, og jeg holder meget af den daglige omgang med borgerne og personalet. Men jeg må også konstatere, at et kompliceret sygdomsforløb gør det svært at løfte den krævende opgave tilfredsstillende. Derfor er det bedst for både min familie, jeg selv og partiet, at vi nu gennemfører et generationsskifte.
 
Borgmester Anker Boye har stor respekt for Per Berga Rasmussens beslutning og udtaler:
Jeg har altid været glad for at samarbejde med Per Berga Rasmussen, og efter Per blev rådmand, har vi haft et endnu tættere samarbejde. Det kommer jeg til at savne. Jeg har meget stor respekt for Per og hans beslutning. Jeg glæder mig over, at Per fortsætter sit arbejde i Odense Byråd, hvor jeg føler, at Per stadig har rigtig meget at bidrage med.
 
Brian Skov Nielsen glæder sig til den nye udfordring. Han siger:
Jeg vil gerne sige tak til Per for det store arbejde han har påtaget sig. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for Ældre- og Handicapforvaltningen. Jeg ved fra byrådsarbejdet, at personalet hver dag knokler for at levere en god service til byens ældre og handicappede. Det glæder mig til at blive en del af.
 
Borgmester Anker Boye glæder sig til det tættere samarbejde med Brian Skov Nielsen og siger:
Jeg er sikker på, at Brian Skov Nielsen bliver en god rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen. Jeg glæder mig til det tætte samarbejde i Økonomiudvalget og det øvrige politiske arbejde.
 
Per Berga Rasmussen blev i 1974 valgt til Odense Byråd. Per Berga Rasmussen blev senest valgt til Odense Byråd den 19. november 2013 med 4.382 personlige stemmer og har siden den 1. januar 2014 været rådmand for Ældre- og Handicapforvaltningen.
 
Brian Skov Nielsen blev valgt til Odense Byråd den 19. november 2013 og er ansat i Center for frivilligt socialt arbejde som konsulent.
Emneord: Per Berga Rasmussen, Odense Kommune, Rådmand, Generationsskifte
Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også