Rebild Kommune

Rebild Kommune

Hobrovej 88, 9530 Støvring

Telefon: 9988 9988 Website: www.rebild.dk E-mail:

Rebild Kommune

Navne

Cases

 • Rebild og Amin rykker: Dansktalende og i job på rekordtid
  25.09.15 Velfærd

  På ét år og tre måneder har Amin Mukhtar fra Somalia lært dansk, bestået danskuddannelsen med et 12-tal og fået job som taxachauffør.

 • Rebild fjerner gebyrer på byggesager
  25.04.14 Ledelse

  Som de første i Nordjylland fjerner Rebild Kommune alle gebyrer på byggesager med øjeblikkelig virkning.

 • Folkeskolereformen: Den åbne fleksible skole
  13.12.13 Velfærd

  Det begyndte med et idédøgn – en innovationcamp - for eleverne i de ældste klasser i kommunen. Så arbejdede lærerne, pædagogerne, lederne og alle de andre voksne videre med ideerne, og onsdag den 11. december var eleverne igen inviteret til Skørping Hallen for at komme med feedback på resultaterne af de voksnes anstrengelser.

 • Elever gav deres bud på skoledagen efter folkeskolereform
  11.10.13 Velfærd

  40 elever havde revet et døgn ud af den almindelige skolegang, for at give deres bidrag til indholdet af den nye skolereform i Rebild Kommune. Idéerne skal bruges i det videre arbejde med reformen.

 • Uddannelse er vejen frem
  26.03.13 Velfærd

  På landsplan er målet, at 95 % af en ungdomsårgang får en ungdomsuddannelse i 2015. I Rebild Kommune er der en gruppe unge, for hvem vejen til en ungdomsuddannelse er lang, da de ikke har de adgangsgivende papirer. Rebild Kommune, Rebild Produktionsskole og VUC Hobro har indgået et samarbejde.

 • Bedre service på biblioteket
  21.03.13 Ledelse

  Fra 9 til 21, alle ugens syv dage kan borgerne i Terndrup og omegn nu granske bibliotekets hylder og låne og aflevere bøger. Terndrup Bibliotek er blevet til et selvbetjeningsbibliotek.

 • Har du talt med dit byråd for nylig?
  01.02.13

  Vil du vide mere om kommunens budget? Er der en sag du gerne vil drøfte? Har du en god ide? Eller er der noget helt fjerde, du gerne vil tale med en lokalpolitiker om, så findes der rigtig mange gode muligheder for at få en dialog med politikerne i Rebild kommune.

Pressemeddelelser

 • Kommuner i kampagne til unge: Træk hovedet ud af røven
  07.06.16 Velfærd

  Hvert andet trafikdrab i Nordjylland skyldes spritkørsel, så derfor har ni nordjyske kommuner samlet kræfterne i en sommerkampagne rettet mod unge spritbilister. De skal trække hovedet ud af røven.

 • Flygtninge er rekordhurtigt i job i Rebild: 3 af 4 er aktive efter sprogeksamen
  25.09.15 Velfærd

  En målrettet indsats på at få flygtninge i job og et effektivt samarbejde mellem kommunen og sprogcenteret lader nemlig til at bære frugt. Hele tre af fire flygtninge i Rebild Kommune kommer i job eller uddannelse og tjener deres egne penge, når de har bestået danskuddannelsen på sprogcenteret.

 • Rebild har gjort status på genopretning af børneområdet: Rapport godkender indsats
  10.09.15 Ledelse

  Som afslutning på arbejdet med at hæve kvaliteten af sagsbehandlingen i Center Familie og Handicap, har Deloitte skrevet en sidste rapport, der samler op på processen og resultatet. Den viser, at så godt som alle handleplaner er gennemført og, at kvaliteten i arbejdet er hævet væsentligt.

 • Borgerbudget til sundhedsfremme
  18.03.15 Ledelse

  På budgettet for 2015 er der afsat 200.000 til 'borgerbudgettering'. Det bygger på princippet at en høj grad af indflydelse på hvad pengene skal bruges til, giver et højt lokalt engagement.

 • Plusser til Rebild efter evaluering
  05.02.15 Velfærd

  Evaluering af Rebild Kommunes indsats på det specialiserede socialområde skaber optimisme.

 • Grundlag for det gode børneliv i Rebild Kommune
  17.12.12

  Efter en intensiv proces med temadag, nik fra fagudvalgene til indholdet og minihøring hos interessenter, ventes byrådet at sende Den Sammenhængende Børne- og Ungepolitik i offentlig høring efter næste byrådsmøde 20. december. Politikken skal derefter være grundlag for skolepolitikken og dagtilbudspolitikken, og den erstatter den gamle fra 2007.

 • Book en lokalpolitiker
  13.12.12

  Forstår du ikke kommunens budget? Er der en sag du gerne vil drøfte? Har du en god ide? Eller er der noget helt fjerde, du gerne vil tale med en politiker fra Rebild Byråd om, så får du chancen nu. 1. januar 2013 starter projektet ’Book en lokalpolitiker’.

 • Projekt Energi til Ildsjæle bliver landskendt
  19.11.12

  Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har fået øje på Rebild Kommunes Projekt Energi til Ildsjæle.

 • Rebild: Afskedigelsessag mod tidl. børn- og ungechef
  15.11.12

  Rebild Kommune indleder nu en afskedigelsessag mod en tidligere chef for kommunens Børne- og Ungdomsforvaltning. Det sker som følge af en KL-undersøgelse, der viser at forvaltningschefen begik alvorlige fejl i den såkaldte ”Rebild-sag” og ikke informerede kommunens politikere om sagen.

 • Luk op for nye jobmuligheder
  13.11.12

  Sådan lyder opfordringen fra Jobcenter Rebild til virksomhederne i kommunen. Og jobkonsulenterne kommer hellere end gerne ud til virksomhederne og fortæller om mulighederne. Jobcenter Rebild har sat jagten ind på virksomheder, som kan se potentialet og mulighederne i de mange stærkt motiverede ledige, der har svært ved at finde de rette jobåbninger.

 • Mange klager over adgangsforhold
  02.11.12

  Rebild Kommune modtager mange klager fra borgere, der har fået brev om, at deres adgangsforhold for skraldemændene ikke lever op til kravene.

 • Rebild vil følge eksperternes anbefalinger
  01.11.12

  Eksperterne har talt. Social- og Integrationsministeriets Task Force er færdig med deres analyse af det specialiserede socialområde i Rebild Kommune. Samtidig er alle socialsager på såvel børne- som voksenområdet gennemgået minutiøst af konsulent- og revisionsfirmaet Deloitte.

 • Fra Skagen til København på el
  25.10.12

  Torsdag den 24. oktober indviede borgmester Anny Winther den nye batteriskiftestation ved motorvejen i Støvring. Dermed er det nu muligt at køre i elbil fra Skagen til København.

 • Nyt våben mod socialt bedrageri
  12.10.12 Social

  I forsøget på at undgå at borgere modtager sociale ydelser de ikke har krav på, tager kommunen et nyt værktøj i brug. På kommunens hjemmeside har alle borgere mulighed for at indberette mistanke om socialt bedrageri.

 • Rebild er bedst til at skaffe ledige i job
  12.10.12

  Der er store regionale forskelle på, hvor gode jobcentrene er til at få ledige i beskæftigelse eller uddannelse. I Rebild Kommune er hele 45 % i arbejde eller uddannelse et halvt år efter aktiveringen er afsluttet – og det er Danmarksrekord, viser ny undersøgelse. Strategien i Rebild Kommune er klar:

 • Rebild Kommune får en lille ny
  05.10.12

  Ved årsskiftet opretter Rebild Kommune et samlet erhvervs- og turistkontor. Det ny kontor får selvstændig ledelse og formålet er at skabe endnu bedre vilkår for erhvervslivet og turismen i Rebild Kommune.

 • Fejl i 78 procent af børnesagerne
  21.08.12

  Rebild Kommune sætter fire ekstra mand ind i arbejdet med at rette op på de fejl, der er konstateret i en række social-sager. Rådgivnings- og revisionsfirmaet Deloitte har fundet fejl i 78 % af de 108 social-sager, de indtil videre har gennemgået for Rebild Kommune.

 • Rebild-sagen udløser fyresedler til tre kommunale chefer
  18.04.12

  Økonomiudvalget i Rebild Kommune har i dag enstemmigt indstillet til byrådet, at kommunaldirektøren og socialdirektøren afskediges. Chefen for Center Familie og Handicap fratræder straks.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner