Rebilds borgmester overtager Anna Mee Allerslevs poster i KL

Anna Mee Allerslevs poster i KL overtages af Rebilds borgmester, Leon Sebbelin.

Rebilds borgmester, Leon Sebbelin (R), overtager poster i kommunernes organisation, KL, efter De Radikales Anna Mee Allerslev, som onsdag trak sig fra sine poster i både Københavns Kommune og KL. 

Det oplyser KL i en pressemeddelelse.


Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester, 33-årige Anna Mee Allerslev, valgte onsdag at sige farvel og tak til politik. 

Hun trak sig både som borgmester og partiets spidskandidat til det kommende kommunalvalg. Det skete efter flere sager i pressen og voksende pres fra partifæller.

Leon Sebbelin er Anna Mees Allerslevs personlige stedfortræder i KL og overtager hendes plads som formand for KL's Børne- og Kulturvalg og hendes medlemskab af KL's formandskab og bestyrelse.

I forvejen er Leon Sebbelin medlem af KL's Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg.
Han er 56 år og har været borgmester i Rebild siden 2014.

Anna Mee Allerslev trækker sig, efter at det blandt andet er kommet frem, at borgmesteren lånte lokaler på rådhuset ganske gratis til sin bryllupsreception i august. Normalt er lejen 65.000 kroner. De penge har hun siden betalt.

/ritzau/

Emneord: KL, Kommunernes Landsforening, Bestyrelsesmedlemmer, Leon Sebbelin, Rebild Kommune, 271017
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også