Anne V. Kristensen medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Politik

28/01/2014 09:34

Freja Eriksen

Anne V. Kristensen (V), næstformand i Region Midtjylland, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil hun bidrage med sit kendskab til både byrådsarbejde og regionsrådsarbejde.

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Anne V. Kristensen.

Kristensen har kendskab til både byrådsarbejde og regionsrådsarbejde. Hun har netop påbegyndt sin tredje periode i regionsrådet og sit femte år som næstformand.

“Jeg bygger mit politiske arbejde på tre værdier: Vi er her for borgerne først og fremmest. Gør det enkelt. Og ikke mindst, gør det ordentligt,” siger Anne V. Kristensen.

Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Anne V. Kristensen fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Anne V. Kristensen vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 

Mest Læste

Annonce