Akutmodtagelsen flytter hjem

22/11/2012 13:55

Region Hovedstaden

Efter næsten to måneder i en midlertidig akutmodtagelse, kan læger, sygeplejersker og sekretærer i dag flytte tilbage til Bornholms Hospitals Akutmodtagelse. Det sker efter, at man i starten af oktober måtte lukke Akutmodtagelsen, da flere medarbej-dere var blevet forgiftet.

”Akutmodtagelsen er blevet gennemgået med en tættekam for at finde kilden til forgiftningen. En endegyldig grund har vi desværre ikke fundet. Bygning B har gennemgået en større renovering, og vi har taget vores forholdsregler, så det ikke sker igen”, siger hospitalsdirektør Kurt Espersen.

Medarbejdere på Bornholms Hospital har stået sammen og løftet i flok, for at den midlertidige Akutmodtagelse har kunnet fungere så optimalt som muligt med mindst mulige gener for patienterne. Nu glæder medarbejderne på hele hospitalet sig til normale tilstande.

Hospitalsdirektør Kurt Espersen vil gerne udtrykke en meget stor tak til medarbejderne, ”medarbejderne har under dette forløb været presset meget, da medarbejderne har arbejdet i fremmede og mindre lokaler. De har gjort alt, hvad der skulle til for at få det til at fungere. Det er helt igennem unikt at se, hvordan Bornholms Hospitals medarbejdere har klaret denne opgave.” 

Alle medarbejdere er ikke raske endnu. 

”Jeg vil også gerne her udtrykke min medfølelse med de medarbejdere, der blev ramt under uheldet på Akutmodtagelsen. Alle er desværre ikke i arbejde endnu, men for dem og deres familier håber vi snart de er friske ingen” slutter Hospitals direktør Kurt Espersen. 

Mest Læste

Annonce