Akutmodtagelsen flytter hjem

22/11/12 12:55

Region Hovedstaden

Efter næsten to måneder i en midlertidig akutmodtagelse, kan læger, sygeplejersker og sekretærer i dag flytte tilbage til Bornholms Hospitals Akutmodtagelse. Det sker efter, at man i starten af oktober måtte lukke Akutmodtagelsen, da flere medarbej-dere var blevet forgiftet.

”Akutmodtagelsen er blevet gennemgået med en tættekam for at finde kilden til forgiftningen. En endegyldig grund har vi desværre ikke fundet. Bygning B har gennemgået en større renovering, og vi har taget vores forholdsregler, så det ikke sker igen”, siger hospitalsdirektør Kurt Espersen.

Medarbejdere på Bornholms Hospital har stået sammen og løftet i flok, for at den midlertidige Akutmodtagelse har kunnet fungere så optimalt som muligt med mindst mulige gener for patienterne. Nu glæder medarbejderne på hele hospitalet sig til normale tilstande.

Hospitalsdirektør Kurt Espersen vil gerne udtrykke en meget stor tak til medarbejderne, ”medarbejderne har under dette forløb været presset meget, da medarbejderne har arbejdet i fremmede og mindre lokaler. De har gjort alt, hvad der skulle til for at få det til at fungere. Det er helt igennem unikt at se, hvordan Bornholms Hospitals medarbejdere har klaret denne opgave.” 

Alle medarbejdere er ikke raske endnu. 

”Jeg vil også gerne her udtrykke min medfølelse med de medarbejdere, der blev ramt under uheldet på Akutmodtagelsen. Alle er desværre ikke i arbejde endnu, men for dem og deres familier håber vi snart de er friske ingen” slutter Hospitals direktør Kurt Espersen. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.