Ny it-chef til Psykiatrien i Region Syddanmark

14/12/12 1:47

Region Syddanmark

Flemming Lauemøller er ansat i Psykiatrien i Region Syddanmark som it-chef. Han skal blandt andet være med til at implementere elektronisk patientjournal i sygehuset. Den nye it-chef Flemming Lauemøller kommer fra en stilling som it- og digitaliseringschef i Fredensborg Kommune.

Solid it-erfaring og resultatorienteret
- Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Flemming, fordi han har solid it-erfaring kombineret med den nødvendige ledelsesmæssige ballast, siger psykiatri- og socialdirektør Jacob Stengaard Madsen. Vi er sikre på, at Flemmings positive og resultatorienterede tilgang til arbejdet vil være en gevinst for psykiatrisygehuset.

48-årige Flemming Lauemøller har en HD i organisation og ledelse, specielt med fokus på forandringsledelse, og han er master i Management of Technology fra Danmarks Tekniske Universitet.

Han har desuden været it-chef for UNI-C, Den Danske Boghandlerforening i København og for Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) på Frederiksberg.

EPJ og en lettere hverdag for brugere og patienter
- Jeg glæder mig til at blive en del af teamet i Psykiatrien i Region Syddanmark. Det kommende år bliver i EPJ's tegn og det bliver der, mit hovedfokus kommer til at ligge. Derudover er jeg varm fortaler for udnyttelse af ny teknologi, så jeg vil bidrage til at gøre hverdagen lettere og smartere for sygehusets ansatte - og ikke mindst for patienterne. Det er jo dem, vi er der for, siger Flemming Lauemøller.

Flemming Lauemøller bor i Svogerslev ved Roskilde og har i første omgang tænkt sig at pendle mellem Sjælland og Fyn. Han er gift med Iben, der er pædagog. Parret har tilsammen tre børn.

Fritiden bruges blandt andet på løb, svømning, golf og styrketræning, og så er Flemming Lauemøller også en flittig kajakroer.

Han tiltræder officielt stillingen 1. januar 2013, men vil allerede inden jul så småt tage hul på sine nye opgaver.

Flemming Lauemøller afløser it-chef Ole Wintoniak, der har været udlånt fra it-staben i regionshuset i Vejle i en seksmåneders periode. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.