Ricky Magnussen: Jeg har været en dårlig leder

Det er dårlig ledelse og uheldige valg af medarbejdere, der har skabt kaos i min virksomhed, forsvarer Ricky Magnussen sig mod alvorlige anklager om svindel og fup.

Han har på rekordtid opbygget en profil og position som talsmand for tusindvis af udsatte borgere, der er kørt fast i sager med offentlige myndigheder. Men nu står en række borgere, tidligere medarbejdere og andre private rådgivere frem og advarer mod Ricky Magnussen. Han er god til at kræve penge op, men laver ikke sit arbejde, lyder kritikken. Ricky Magnussen erkender i interview med DenOffentlige.dk, at der har været rod i forretningen.
 
“Jeg har været en dårlig leder og uheldig med valg af en medarbejder. Det erkender jeg, men vi er aktivt i gang med at rydde op, og skulle der være en borger, der er utilfreds med os, så kigger vi selvfølgelig på det,” siger Ricky Magnussen. 
 

Privat socialrådgiver anklaget for fup

Læs hele historien om anklagerne mod Ricky Magnussen her

Ifølge privatrådgiveren har han vist medarbejderne for stor tillid og været for ringe til at tjekke op på, om de løste deres arbejde. 

“Hver gang jeg har hørt om en sag, hvor der var problemer, har jeg kunnet gøre noget. Men når jeg ikke vidste noget, var det svært at gøre noget,” forklarer Ricky Magnussen.
 
“Efterhånden som det går op for mig, at den er helt gal, så overtager jeg alle sager fra pågældende, og vi begynder at rydde op i sagerne,” fortæller han.
 
Samtidig med problemerne med personalet begynder Ricky Magnussen at blogge på DenOffentlige.dk og presser i øvrigt på for at få mediernes opmærksomhed omkring hans mission. I dag erkender han, at han har haft for travlt. 
 
“Det væltede ind med sager, og vi har nok ikke været dygtige nok til at sige klart fra eller forventningsafstemme ordentligt med de borgere, der henvendte sig,” fortæller Ricky Magnussen. 
 
Emneord: Socialkrisen, Privatraadgiver.com, Socialrådgiver, Udsatte, Fleksjobreform, Førtidspension, Klagesager, Ricky Magnussen, Mette Heap, Gertrud Christensen, Rådgivningshuset Ribe, Anders Esager Christensen, Roar Mohammed Johansen, Sagsbehandling
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 21.09.13 Alinkson
  Helt ærlig!

  Folk som ikke kan se på hans hjemmeside at det er plat og svindel og hvis det ikke er tilfældet, så i det mindste urimmelig mange penge for ingenting, ja de bør da ikke have lov til at tage den slags beslutninger uden at deres værge er inde over. Undskyld mig.

 • 19.09.13 Puk S.
  Jeanette Eggers - hvad mener du med at vise tænder Grrrrrrr ?

  Kære Jeanette, Jeg startede en gruppe på FB ved navn "Ting bortgives til udsatte mennekser". Den eksisterer forsat - med blandt andet Ricky Magnussen og Mona K. Hansen i spidsen, mennekser som jeg selv hentede ind i gruppen, lige efter jeg havde oprettet den. De var hurtige til at tilbyde deres hjælp :o) Jeg har for 4 uger siden forladt den gruppe, jeg oprettede, grundet interne uoverensstemmelser, jeg ikke vil komme ind på her. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du mener med, at jeg "viser tænder" og skal lige sige, at jeg på ingen måde støtter de svigt, som Ricky Magnussen har udsat rigtig mange for - tværtimod. Derudover er han ej heller min samarbejdspartner eller kammersjuk. Han var derimod glædelig overtager af den gruppe, jeg oprettede, og hvor han forsat sidder som administrator - men ikke bare i hovedgruppen, men også for en undergruppe, der rådgiver udsatte. Tak for kaffe og med venlig hilsen Puk Sabber

 • 16.09.13 Jeanette Eggers
  Betalt sagsbehandling i mange former - Puk Sabber har også vist sine tænder på facebook

  Jeg undres ikke over alt den kritik jeg ser og læser men kan dog undre mig over de mange samarbejdspartner han har / haft ved sin side.
  På facebook har jeg selv oplevet hvordan udd socialrådgiver i dette fora viser helt nye sider af sig selv og dette gælder jo en af jeres egne blogger på Rickys side. Hun hedder Puk Sabber.
  Der kommer en forvredet magt balance - og hvad værre er så samler disse udd socialrådgiver en hær af mennesker (udsatte) som forguder dem og deres såkaldt viral arbejde.
  Det hører ingen steder hjemme at de høste denne form for anekendelse når formålet med deres såkaldt arbejde online har et helt andet dagsorden end bare "At hjælpe andre"....
  Jeg blev forvist for at stille reale spørgsmål til disse sagsbehandler og helt uden advarsel.
  Modspil og kritik er ikke ok..... så heller fortielse og tavshed.

 • 16.09.13 Lhe
  Ricky du skal stoppe din forskelsbehandling

  Nogle har fået din hjælp og det er godt for dem. Men alle os der har betalt i længere tid og virkelig blevet ført bag lyset af dig, føler os svigtet. Vi er sårbare, da kommunerne gør hvad der passer dem og derfor blev du hyret. Du har skrevet breve til kommunen, men de griner af dig og du følger ikke op på det der kommer retur. Ricky du har gjort mig mere syg, da bekymringer og frustrationer over din manglende deltagelse blot gav mig flere smerter. Du lovede noget, men gjorde intet. Til mødet med pensionsudvalgsmødet starter du med at sige, at vi har søgt pension proforma - din store klovn. Så Ricky - hold dig til dem du vil og tror du kan hjælpe. Tror ikke løsningen er at skylde skylden på dine ansatte. Det var kun dig jeg var i kontakt med, når det engang imellem lykkedes. Det undrer mig en del at du for nogle arbejder gratis, eller hænger det måske sammen med tilbagebetaling i form af god omtale.

 • 15.09.13 JK
  Hvem bedrager hvem

  Hvis i brok hoveder lige gad og stikke en fingeren i jorden og lige stoppe op og tænke, er der en mening med at det er kommer frem lige nu, har i tjekket op på hvem forfatteren er hvis i ikke ved det så er han en byråds medlem ved Furesø kommune og lige om straks er der jo kommunalvalg og skal jeg se med de samme briller som forfatterne ja så ville jeg da også gerne få en som Ricky ned med nakken fordi han er jo en trussel mod den dagsorden som der er rundt om i kommunerne. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor man ikke nævner det som Ricky faktisk har hjulpen med, nu kan jeg genkende nogle af jer der er ude med riven og som føler sig meget forurettet, men som rent faktisk har fået noget positiv ud af og være kunde hos Ricky.

 • 15.09.13 heidi kær
  100 % ærlig

  har aldrig oplevet han ikke tog telefonen eller svarede på mail, men husk han er ikke GUD ......tror det er folk der ikke har fået det som de drømte om ...men tryllekunstner er han heller ikke.......han er en mand der gør hvad han kan og mere kan han ikke, syntes da ikke man kan være ligeglad med folk når man har knoklet som ham ....

 • 15.09.13 conni
  Ricky Magnussen

  Det passer jo ikke det er dine medarbejders skyld. Du var den eneste der tog sig af vores sag. og den eneste i dit firma jeg har haft kontakt med, når jeg kunne få kontakt. og du ikke råbte i telefonen eller på mails NU STOPPER DU. du kom på i påske 2012. jeg betalt 2000 kr. i opstart ialt har jeg betalt dig 10.000 kr. Ricky Udtalte sig til vores lokal Avis Nordvest nyt i okt. md at HAN sad og skrev på en klage til Ankestyrelsen, men HAN glemte at sende denne. -men det er måske også hans medarbejders skyld. og Ricky fortalte mig i november md at nu havde han fået en advokat til at læse vores sag igennem. det lykkedes mig efter 8 md at få et svar på hvem denne advokat var, det var en Veninden. og meget mere kan jeg fortælle , men en ting man kunne regne 100 % med var at Faktura/regningen kom altid inden de 4 uger. da jeg i juli 2013 ville havde svar og kopi af den klage som han påstod han havde sent, og nogle svar på andre ting, blev Ricky så sur på mig at han under vores samtale omkring dette ,skrev en opsigelse af vores samarbejde og sendte til vores kommune , men også her skulle det skulle gå så stærkt for ham, at en fil på en indkadelse til en jobsamtale i Odense kommune med det fulde person.nr.var med. Og hverken jeg eller min handicappet datter har noget at gøre i Odense kommune. Det er gået op for mig at den mand hjernevasker folk til at tror på han er gud selv og kan gå på vandet. Hold jer langt væk fra den mand ! Havde han bare sagt jeg har ikke tid , istedet for at blive ved med at holde os hen, og kun sende den ene faktura efter den anden. så kunne vi havde fået hjælp andet sted fra, Ricky har gjort mere skade end gavn i vores sag. det værste er ikke de 10.000 kr jeg har brugt, men at det har fået så store konsekvenser for min handicappet datter.

 • 14.09.13 Dorthe
  Ikke med arbejderne, men Ricky selv

  Jeg er blevet svigtet, ikke af en ansat, men af Ricky selv. Jeg tog kontakt til Ricky personligt og blev svigtet af ham selv. Så at skyde skylden på de ansatte er for dårligt....
  Der er ingen tvivl om at Ricky og hans ansatte har hjulpet mange, men der er også rigtig mange som er blevet snydt.... der i bland mig!!!!

 • 13.09.13 jan c
  hmm

  ja ja ja taget med fingerne i kagedåsen.man kan siger komunerne skal skamme sig med for mange sager osv osv.og så er han selv med til komunerne kommer bag ud og gør hvad det selv gør.fy ha godt jeg ikke smed penge efter dig kan jeg se nu.
  om du er 100% ærlig skal og vil jeg ikke være dommer for

 • 13.09.13 Anne Barnekow
  Ricky Magnussen

  FØR Ricky blev færdiguddannet tilbragte han MEGET tid på div. fora for sygemeldte o.lign. hvor han gav gode råd - GRATIS!!
  Han hjalp mig meget på et af disse fora.
  Manden har haft over 1000 sager siden han begyndte - selvfølgelig må nogle af dem gå galt... En succesrate på 100% er ikke realistisk!
  Desuden har jeg KUN hørt godt om Rickys arbejde...

 • 13.09.13 Mette Line
  Har Kun Positivt at sige

  Kan slet ikke forstå den anklage der er kommet på Ricky... det er ikke sådan jeg oplevede ham, han var ved min side hele tiden og kæmpede for min sag.... og kan ikke takke ham nok for den hjælp jeg fik og det er ham jeg kan takke for at jeg er godkendt til Flex den dag i dag ;o)

 • 13.09.13 Michael
  søren bro

  forfærdelig gang ævl....man skulle tro du er ansat ved en kommune og lige ser dit snit til at banke lidt på ricky da han jo har været en torn i øjet på en del kommuner. der er hvis ingen tvivl om at en del af dem der brokker sig nu i virkeligheden er folk der har tilknytning til div. kommuner landet over.

 • 13.09.13 Søren Bro
  aha

  så du er nu kommet i samme situation som det offentlige: for mange opgaver til for få ansatte, og dette er så undskyldningen for dårlig betjening og dårlig sagsbehandling, måske skulle nogen lave en privat-privatraadgiver til at hjælpe borgere, der ikke kan få deres privatrådgiver til at hjælpe dem igennem til deres offentlige rådgiver??

 • 13.09.13 Belinda Frandsen
  Skam dig

  Ja jeg er jo så en af dem som du har pisset på Ricky.
  Og det var langt fra pga dårlig ledelse.
  Du udgiver dig for at vil hjælpe os der er kommet i klemme men du har mere travlt med at skrive på din side vedr div avis artikler du er med i og vise din fine båd samt ture du er/har været på med denne så fine båd....
  Først var du ved at skrive til min kommune og da jeg så begyndte at skubbe på for at høre hvornår du ville sende de parpir og blev ved med at skrive skønt jeg aldrig fik svar retur tja så havde du lige pludslig læst mine papir og mendte ikke jeg kunne få den hjælp jeg var blevet bildt ind jeg ville får.
  Du er en plattenslager og du burde skamme dig.
  Det kan godt være du hjælper et par stykker og det er jo så også kun dem du fortæller om på din side, os du har taget røven på skal du nok sørger for ikke at nævne....
  Håber der er mange flere der åbner øjne før de har måtte betale flere 1000 kr til dig for at finde ud af at de har betalt for ingenting :-(
  Kender en du har fået betaling fra i over 1 år HVORDAN fanden kan det taget så lang tid at hjælpe en person?
  Det er mange penge du har scoret fra den person SKAM DIG!!!

 • 13.09.13 Gitte
  Han har holdt hvad han lovede mig.

  jeg har brugt ham og har fået den hjælp jeg har betalt for, og så skal man huske hvad han siger, han tager kun en sag hvis der er en sag, og han kan ikke trylle, og selv om han følger loven er det ikke sikkert kommunerne gør det, han har ikke lovet mig noget han ikke kunne holde.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også