Rikke Vestergaard siger farvel til Kolding

Koldings kommunaldirektør har sagt op til fordel for nyt job. Thomas Boe er konstitueret.

Rikke Vestergaard skifter til Region Syddanmark og By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør i Kolding Kommune. Samtidig oprettes der en ny direktørstilling, der skal sikre større fokus på arbejdsmarked og integration.

By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør, når Rikke Vestergaard skifter til Koncerndirektør i Region Syddanmark 1. maj. Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør med virkning fra 1. maj. Samtidig bliver stillingen slået op, så den kan blive besat permanent allerede inden sommerferien.

Da stillingen straks bliver slået op, bliver der ikke i mellemtiden konstitueret en By og Udviklingsdirektør. Områdecheferne i By og Udviklingsforvaltningen fortsætter med at have ansvaret for eget område, herunder også den politiske betjening.
 
Større fokus på Arbejdsmarked og integration
Samtidig med at stillingen som kommunaldirektør bliver slået op, oprettes der en stilling som Arbejdsmarkeds- og Integrationsdirektør, der får ansvaret for hele arbejdsmarkedsområdet, herunder jobcentret, samt integration, hvor der bla. skal sikres beskæftigelse til de mange nye flygtninge.
 
Indtil den stilling bliver besat, hører arbejdsmarkedsområdet og jobcentret midlertidigt under Børne og Uddannelsesdirektør, Helle Thiele fra 1. maj.
Emneord: Kommunaldirektør, Rikke Vestergaard, Kolding Kommune, Region Syddanmark
Kolding Kommune på DenOffentlige.dk Kolding Kommune
Aktivitet: Artikler: 108 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også