Rødovre Kommune ansætter ny direktør

Rødovre Kommune har ansat Camilla Niebuhr som ny børne- og kulturdirektør. Hun kommer fra en stilling som direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Det bliver den 46-årige Camilla Niebuhr, der bliver ny børne- og kulturdirektør i Rødovre Kommune. Hun kommer fra Københavns Kommune, hvor hun har været direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen med ansvar for bl.a. dagtilbud og skoler. Det er et område, der har stort fokus i Rødovre.

”Rødovre Kommune oplever stor tilflytning i de her år. Vi har investeret massivt i daginstitutioner og skoler, så der er plads til alle og gode forhold for børnene. Rødovre er en velfærdskommune, så det er et område, vi prioriterer meget højt. Det kræver den helt rigtige kvinde på opgaven, og det er jeg sikker på, vi får med Camilla Niebuhr”, siger borgmester Britt Jensen.

Camilla Niebuhr er en erfaren kommunal leder. Hun har siden 2015 været direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen og før det kontorchef i samme forvaltning. Hun har desuden været ministersekretær i Undervisningsministeriet og Integrationsministeriet samt politisk konsulent i Kræftens Bekæmpelse.

”Rødovre er en veldrevet kommune i vækst. De faglige ambitioner er høje. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme med på holdet og bidrage med det, jeg kan”, siger Camilla Niebuhr.

Camilla Niebuhr afløser Jette Egholm, der er gået på pension.

Rødovre Kommune på DenOffentlige.dk Rødovre Kommune
Aktivitet: Artikler: 19 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.

 • 08.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune deler erfaringer om verdensmål med FN

  Kommunen er som den første kommune i Danmark blevet bedt om at bidrage med en rapport om arbejdet med verdensmålene til FN. Rapporten er netop offentliggjort på FN’s hjemmeside.

 • 26.05.21 Kommunalt
  Kommune præsenterer nyt projekt for social- og ældreministeren

  Tidligere på året fik Haderslev Kommune tildelt 9,18 million kroner fra Social- og ældreministeriets pulje til nærvær og omsorg i ældreplejen. De skal bruges til at skabe mere nærvær og fleksibilitet i hjælpen på ældreområdet.

 • 20.05.21 Kommunalt
  Smitten i dansk kommune fortsat høj

  På tærsklen til den næste fase i genåbningen er smittetallene i Norddjurs stadig på et højt niveau. En række initiativer er sat i gang for at vende udviklingen, og borgmester Jan Petersen opfordrer til fortsat fælles indsats for at knække kurven.