Rødovre Kommune ansætter ny direktør

Rødovre Kommune har ansat Camilla Niebuhr som ny børne- og kulturdirektør. Hun kommer fra en stilling som direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Det bliver den 46-årige Camilla Niebuhr, der bliver ny børne- og kulturdirektør i Rødovre Kommune. Hun kommer fra Københavns Kommune, hvor hun har været direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen med ansvar for bl.a. dagtilbud og skoler. Det er et område, der har stort fokus i Rødovre.

”Rødovre Kommune oplever stor tilflytning i de her år. Vi har investeret massivt i daginstitutioner og skoler, så der er plads til alle og gode forhold for børnene. Rødovre er en velfærdskommune, så det er et område, vi prioriterer meget højt. Det kræver den helt rigtige kvinde på opgaven, og det er jeg sikker på, vi får med Camilla Niebuhr”, siger borgmester Britt Jensen.

Camilla Niebuhr er en erfaren kommunal leder. Hun har siden 2015 været direktør i Børne- og Ungdomsforvaltningen og før det kontorchef i samme forvaltning. Hun har desuden været ministersekretær i Undervisningsministeriet og Integrationsministeriet samt politisk konsulent i Kræftens Bekæmpelse.

”Rødovre er en veldrevet kommune i vækst. De faglige ambitioner er høje. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme med på holdet og bidrage med det, jeg kan”, siger Camilla Niebuhr.

Camilla Niebuhr afløser Jette Egholm, der er gået på pension.

Rødovre Kommune på DenOffentlige.dk Rødovre Kommune
Aktivitet: Artikler: 19 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.