Rudersdal Kommune ansætter ny vicekommunaldirektør

Det bliver Thomas Bille, som bliver ny vicekommunaldirektør i Rudersdal Kommune. Han tiltræder den 1. marts 2020.

Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune har på sit møde onsdag den 29. januar ansat Thomas Bille som ny vicekommunaldirektør efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg. Han er valgt ud af et meget stærkt ansøgerfelt.

Thomas Bille tiltræder stillingen den 1. marts 2020. Stillingen som vicekommunaldirektør har været ledig siden 1. december sidste år, hvor Birgitte Lundgren blev udnævnt til ny kommunaldirektør.

Thomas Bille, 48 år, kommer fra en stilling som leder af afdelingen for robotteknologi hos Droids Agency, der er et it-konsulenthus specialiseret i digital automatisering.

Tidligere har han beklædt forskellige stillinger i Gentofte Kommune, senest som direktør frem til 2016 med ansvar for ældre og sundhed, social og handicap, beskæftigelsesområdet samt erhvervsområdet. Han har derudover joberfaring fra Hovedstadens Sygehusfællesskab, Deloitte Consulting og Kommunernes Landsforening. Thomas Bille er uddannet cand.scient.adm. og har gennemført lederuddannelse i Gentofte Kommune.

Borgmester Jens Ive udtrykker stor tilfredshed med valget af ny vicekommunaldirektør. Han siger: ”Thomas Bille har mange års kommunal erfaring inden for de fagområder, han bliver ansvarlig for. Samtidig bringer han en indgående viden og konkret erfaring inden for særligt digitaliseringsområdet med sig fra sit nuværende job i et privat konsulentfirma. Derved er Thomas et meget stærkt supplement til vores nuværende direktion. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde.”

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.