Rudersdal Kommune ansætter ny vicekommunaldirektør

Det bliver Thomas Bille, som bliver ny vicekommunaldirektør i Rudersdal Kommune. Han tiltræder den 1. marts 2020.

Kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune har på sit møde onsdag den 29. januar ansat Thomas Bille som ny vicekommunaldirektør efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg. Han er valgt ud af et meget stærkt ansøgerfelt.

Thomas Bille tiltræder stillingen den 1. marts 2020. Stillingen som vicekommunaldirektør har været ledig siden 1. december sidste år, hvor Birgitte Lundgren blev udnævnt til ny kommunaldirektør.

Thomas Bille, 48 år, kommer fra en stilling som leder af afdelingen for robotteknologi hos Droids Agency, der er et it-konsulenthus specialiseret i digital automatisering.

Tidligere har han beklædt forskellige stillinger i Gentofte Kommune, senest som direktør frem til 2016 med ansvar for ældre og sundhed, social og handicap, beskæftigelsesområdet samt erhvervsområdet. Han har derudover joberfaring fra Hovedstadens Sygehusfællesskab, Deloitte Consulting og Kommunernes Landsforening. Thomas Bille er uddannet cand.scient.adm. og har gennemført lederuddannelse i Gentofte Kommune.

Borgmester Jens Ive udtrykker stor tilfredshed med valget af ny vicekommunaldirektør. Han siger: ”Thomas Bille har mange års kommunal erfaring inden for de fagområder, han bliver ansvarlig for. Samtidig bringer han en indgående viden og konkret erfaring inden for særligt digitaliseringsområdet med sig fra sit nuværende job i et privat konsulentfirma. Derved er Thomas et meget stærkt supplement til vores nuværende direktion. Jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde.”

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også