Så har SF fordelt ordførerskaberne

Jonas Dahl, Pia Olsen Dyhr og Holger K. Nielsen sætter sig også på tunge ordførerskaber i SF.

SF har nu fastsat holdet, der skal repræsentere partiet uden for regeringen, og helt som ventet sætter gruppeledelsen sig også på flere af de fremtrædende poster.

Gruppeformand Jonas Dahl sætter sig på posten som finansordfører, mens den nye formand Pia Olsen Dyhr sætter sig i Udenrigspolitisk Nævn.

Gruppens næstformand Holger K. Nielsen bliver blandt andet forsvarsordfører og sætter sig også i udenrigsudvalget.

Dog er der også blevet plads til flere af de kritikere fra partiets venstrefløj, som spillede en afgørende rolle i partiets udtræden af regeringen og Annette Vilhelmsens afgang som formand.

Blandt andet fortsætter Özlem Cekic som sundhedsordfører, mens Lisbeth Bech Poulsen er blevet skatteordfører.

- Vi har i dag fået sat et rigtig stærkt hold fyldt med de kompetencer, som vi har brug for til at sikre SF fremgang og ikke mindst til at skabe så mange røde og grønne forbedringer til gavn for danskerne som muligt.

- Jeg er sikker på, at vi i fællesskab og med Pia Olsen Dyhr i spidsen kan løfte vores parti og ikke mindst give højrefløjen kamp til stregen. Den opgave starter nu, og den er vi med dette nye, stærke hold fuldt ud klar til, siger gruppeformand Jonas Dahl.

/ritzau/

Emneord: SF, Ordførerposter
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også