Sådan får du råd til alle dine boligprojekter

Livet som boligejer er herligt, men også uforudsigeligt. Pludselig kan taget trænge til en udskiftning, eller facaden have brug for et makeover. Optag et billigt lån til projektet. 

Danskerne er vilde med boliger. Ikke blot at slappe af i deres egen, men også at se på andres, på diverse boligsider på internettet, samt i TV-programmer såsom Hammerslag og 3 x Beliggenhed. At være boligejer kan dog hurtigt vise sig at være omkostningstungt. En bolig skal nemlig løbende vedligeholdes, og samtidig drømmer rigtig mange boligejere også om at udbygge og forbedre boligen. Berlingske rapporterede således i 2018, at boligejernes tre største ønsker til boligen var en ny altan, garage eller pool. Går du også og drømmer om dette, eller måske en helt anden forbedring af din bolig? Og har du pt. ikke pengene klar til formålet? Så fortvivl ikke, for et godt og billigt lån kan være den direkte genvej til at få indfriet drømmen. 

Sådan får du råd til dine boligdrømme 

Mange af de boligprojekter vi går og drømmer om, koster rigtig mange penge. En god idé er derfor at overveje nøje, hvad det er du ønsker der skal foretages med boligen, inden du for alvor går i gang. Planlæg med andre ord processen ned til mindste detalje. Find derefter ud af, om du selv kan ordne projektet, eller om du skal hyre en flok håndværkere. Hvis det sidste gør sig gældende, så indhent tilbud fra flere håndværkere, og benyt kun det tilbud der er billigst og bedst til prisen. Læg herefter så mange penge i projektet som du kan. Har du ikke alle pengene klar, så kan optagelsen af et lån komme på tale. I øjeblikket kan du indhente et godt tilbud fra Føniks Privatlån. Fordelene ved dette tilbud er, at renten starter ved kun 16,9%, samt at du kan låne op til 100.000,-. Endvidere kan du forvente et svar på din ansøgning allerede inden for en time, samt at modtage dine penge senest hverdagen efter. 

Omtalte tilbud er dog ikke det eneste attraktive på markedet lige pt. Et Føniks lån DK er dog unægteligt et af de bedre, og du ved du kan regne med en stor, troværdig og velkendt låneudbyder såsom Føniks Privatlån. 

Sammenlign dine lånetilbud 

Boligdrømmene skal helst ikke fordampe i én stor ærgrelse over, at have optaget et dårligt lån. Du anbefales derfor at sammenligne en større mængde lånetilbud, for på den måde at måle og veje dem imod hinanden. Det du skal se på er renter, gebyrer og lånenes samlede ÅOP. Gå efter de billigste lån, samt dem som har de mest fleksible tilbagebetalingskrav. 

Og husk så i øvrigt også, at forbedringer på din bolig typisk resulterer i en stigning i boligværdien. Boligforbedringer kan derfor sagtens anskues som en investering i fremtiden. For så længe du bliver boende i boligen, så får du glæde af forbedringerne, og når boligen skal sælges i fremtiden, så får du potentielt mere i salgspris. Så det er bestemt ikke nogen dårlig idé at drømme om boligforbedringer. 

Emneord: Sponseret
Kommercielt indhold på DenOffentlige.dk DenOffentlige er et uafhængigt og samskabt medie. ...
Aktivitet: Artikler: 27

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer