Sådan styler du chinobukser til hverdag og fest

Køb chino bukser herre, hvis du vil have bukser, der kan bruges på et væld af måder – til både hverdag og fest. Chinobukser er nogle af de mest populære bukser, du kan have i garderoben. Det skyldes deres klassiske look og samtidig skønne komfort, der gør dem til en vinder til en aften ude eller en dag på job. Her får du ideer til, hvordan du kan style det samme par chinobukser, så det fungerer som både aften- og hverdagsoutfit. 

Style chinobukser til hverdag

Med et par chinobukser kan du sammensætte et behageligt hverdagsoutfit - uden at gå på kompromis med stil og styling. Chinobukser strammer og klemmer ikke på samme måde, som et par jeans kan gøre, hvis du sidder ned foran en computer mange timer om dagen, og så er de ikke mindst lette at style. 

Sæt eksempelvis en enkel ensfarvet t-shirt til, hvis du elsker det afslappede og casual look. Invester gerne i t-shirts til mænd i elastan, så er du sikker på at føle dig godt tilpas fra top til tå. Vil du gerne gøre lidt mere ved outfittet, uden det skal virke for fint, kan du smide en åben skjorte uden på. Er du mere til et mere cool look, får Chino bukser et helt andet og mere street udtryk, hvis du kombinerer dem med en hoodie. 

Style chinobukser til fest

Til fest kan chinobukser sagtens bruges i stedet for et par klassiske habitbukser. Sæt dine chinobukser sammen med en lækker skjorte og fuldend looket med en stilfuld blazer. Et mere afdæmpet jakke-look får du ved at smide en t-shirt under blazeren – det giver et mere ungdommeligt tvist. 

Et par chinobukser kan også sagtens stå alene med en fin lukket skjorte, der giver outfittet et enkelt, men stilrent udtryk. Vælger du et par chinobukser i en neutral farve, kan du sagtens give den gas med en skjorte i et spraglet mønster eller en skrap farve. Den neutrale farve på dine chino bukser vil på den måde skabe harmoni og balance i dit look. Er du mere til den rå stil, kan dine chino bukser sagtens kombineres med en enkel t-shirt og en rå læderjakke i bikerstil – det giver bukserne et helt andet tvist.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer