Samfundslitteratur

Samfundslitteratur

Rosenørns Allé 9, 1970 Frederiksberg C

Telefon: 44 22 38 80 Website: http://samfundslitteratur.dk/ E-mail:

Samfundslitteratur udgiver lærebøger og fagbøger til studerende på videregående uddannelser – og har gjort det siden 1967. Forlaget er en del af SL fonden, som er en non-profit organisation. Fonden driver også syv butikker under navnet Academic Books, en webboghandel og en række akademiske forlag: Roskilde Universitetsforlag, Biofolia, Nyt fra Samfundsvidenskaberne, Copenhagen Business School Press, Forlaget UCC og Forlaget Metropol.

Artikler

 • Ledelsesarbejde med data kan udvikle skolens praksis.
  15.12.17 Ledelse

  Skolens aktører skal være opmærksomme på og have viden om hvad data er og hvad data kan (og ikke kan!). Det gælder både for lærere og pædagoger, ledere i skolen og de kommunale chefniveauer. Det handler om at få øje på børn.

 • Nye udflytninger stiller store krav til lederne
  17.10.17 Ledelse

  Lederne skal være bedre rustet end sidst til at lede udflytningerne. Ellers ender styrelserne med en ny stor pulje af utilfredse og stressede medarbejdere, der koster samfundet kassen, siger ekspert i distanceledelse Lars Pedersen.

 • Offentlige ledere skal træde frem i lyset
  06.10.17 Ledelse

  Offentlige ledere varetager nogle af de vigtigste og mest komplekse problemstillinger i vores samfund, men paradoksalt nok hører vi sjældent om dem og deres arbejde.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner