Sisse Krøll Willemoes medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Sisse Krøll Willemoes, der sidder i kommunalbestyrelsen for lokallisten nytgribskov, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Her vil hun “sætte nytænkning, borgerinddragelse og tværgående samarbejde på dagsordenen.”

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Sisse Krøll Willemoes.

Willemoes sidder i kommunalbestyrelsen i Gribskov Kommune for nytgribskov - et nyt lokalt parti.


“Mit fokus er på nytænkning, borgerinddragelse og bredt, tværgående samarbejde - både i den kommunale drift, men i høj grad også politisk,” fortæller Sisse Krøll Willemoes.

Politikeren arbejder til dels i Hillerød Kommune med implementering af skolereformen og er til dels selvstændig med konsulenthuset iWerk, hvor hun designer og driver forandringsprocesser med fokus på effekt og forankring i den daglige praksis.

“Jeg er meget optaget af at skabe innovative og effektive løsninger på de udfordringer, der opleves - med særligt fokus på læring og udvikling af folkeskolen og den pædagogiske verden,” siger Sisse.


Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Sisse Krøll Willemoes fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Sisse Krøll Willemoes vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 
Emneord: Den Lokalpolitiske Tænketank, Sisse Krøll Willemoes, NytGribskov, Gribskov Kommune, Lokalpolitik, Lokaldemokrati, Demokrati, Politikernes arbejdsvilkår
Den Lokalpolitiske Tænketank på DenOffentlige.dk Den Lokalpolitiske Tænketank samler 16 politikere fra forskellige partier, kommuner og regioner. Ambitionen er, at tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om...
Aktivitet: Artikler: 37 | Events: 1 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 13.12.14 Chris Herd
  Retssikkerhed

  Kære alle.
  Vi i Danmark har oplevet et land med demokrati og retssikkerhed. Eller er jeg naive? Har det altid haltede med retssikkerheden? Haltende retssikkerhed underminere vores demokrati. Det behøves vel ingen forklaring. Men hvorfor har magtmisbrugen i stats instanser fået lov til at få så godt fat i systemet? Hvorfor er der ingen politiker der er dybt bekymret? Jeg læsre efterhånden dagligt om sager. Sager om manglnde hjælp til voldramt ægterfæller der prøver forgæves at få hjælp til deres børn og dem selv, men får smidt i hovedet af kommuner, at den voldsramt instigere en konflikt mellem den voldsramt og den voldlige og at konflikten er til skade for evt børn i familien. Sager om autistisk børn, der ikke behandles efter expert vejledning, seneste i dag en 11 årig pige der blev lovet en soloistbehandling, men svigtede i den behandling og nu skal flyttes til en lukkede psykiatrisk behandling hjem for unge psykisk syge og handikappede kriminel. Sager om syge børn, der ikke får hjælp men så trues med tvangsfjernelse, fordi de er til skade for familie dynamikken. Sager om syge børn, hvis forældre er de eneste der kæmper for dem forgæves og også trues med tvangsfjernelser. Sager om handikappede unge, der tvinges ud i kontant hjælp og arbejde, uden at de magter arbejdet. Jeg kunne blive ved. Hvor er politikerne? Vil politikerne denne nye Danmark. Er det politikernes plan for os, at vi nu skal leve på denne måde, uden retssikkerhed og med magtmisbrug. Jeg kunne referer til den ene afgørelse efter den anden, med skrivelser fra advokater, social rådgiver og sagsbehandler, der nu har den største foragt for systemet og systemets magt misbrug. Jeg er sådan i tvivl om i vil lytte, i politiker. Vil i lytte? Hvor har i været? Hvad er det i vil? Befolkningen vil et. Vil i noget andet?

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også