Sjælden ansættelse: Kommune henter ny direktør i børsnoteret virksomhed

Faaborg-Midtfyn Kommune har fundet ny koncernchef for Arbejdsmarked i den private sektor.

Mette Gaarde-Fink er ansat som ny koncernchef for Arbejdsmarked i Faaborg-Midtfyn Kommune efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

LÆS OGSÅ: Bækmark ramt af ledelseskrise

Koncerndirektør Helle Vibeke Carstensen siger:


”Mette har et stort kendskab til virksomhedernes behov, og hun er vant til tværgående samarbejder. Hun vil bringe nye erfaringer og perspektiver ind i både Arbejdsmarked og koncernledelsen, som jeg er sikker på, at vi vil få stor gavn af.”

”Vi får en chef for Arbejdsmarked, som vil bygge videre på de gode resultater, der er skabt, og hun har solid erfaring i at håndtere forandringer. Det er vigtigt på et område, der har været udsat for så mange reformer i de seneste år, og som lige nu står over for at skulle flytte til ny adresse,” siger Carstensen.

Mette Gaarde-Fink er 46 år og er uddannet cand.scient.soc. Hun har 12 års erfaring med at udvikle én af landets største virksomheder, TDC Group, senest som afdelingsdirektør for Learning & Development. 

”Faaborg-Midtfyn Kommune har en overbevisende udviklingsstrategi, og jeg ser frem til at bruge mine erfaringer fra det private arbejdsmarked til at tiltrække nye arbejdspladser, sikre at vi er virksomhedernes foretrukne partner og bidrage til den helhedsorienterede indsats for borgere og virksomheder,” siger Mette Gaarde-Fink.

Mette Gaarde-Fink tiltræder den 1. november 2017.

Emneord: Faaborg-Midtfyn, Helene Bækmark, Helle Vibeke Carstensen, Mette Gaarde-Fink, Kommunaldirektører, Kvmail2017
Den Offentlige på DenOffentlige.dk Du er DenOffentlige!...
Aktivitet: Artikler: 233 | Events: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også