Bogkasser og duftpinde skaber gode arbejdsomgivelser

Skab gode arbejdsomgivelser

Arbejder du inden for det offentlige, så kan det somme tider være nødvendigt at gøre lidt for at skabe nogle gode arbejdsomgivelser. Ofte sidder I mange mennesker på samme sted. Det kan betyde, at de små detaljer kan blive nedprioriteret, men faktisk skal der ikke meget til at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi guider dig til at skabe offentlige arbejdsomgivelser, der omfavner et godt miljø og dine kollegaer.

Duftpinde kan gøre en forskel

Når det kommer til at skabe gode omgivelser på en offentlig arbejdsplads, så er det ikke altid interiør, der er det vigtigste. Faktisk kan det være altafgørende, om der er velduftende på arbejdspladsen. Kommer du til at sidde et sted, hvor der eksempelvis lugter indelukket, så kan det påvirke dig og dine kollegaer i en langt mere negativ retning. Derfor er en god løsning af få duftpinde ind som en fast del af kontoret.

Hvordan virker duftpinde?

Hvis du aldrig har hørt om duftpinde, så tænker du sikkert på, hvad det handler om. For hvordan virker duftpinde egentlig? Før i tiden var duftlys det helt store til både bolig og arbejdspladser, men disse er både upraktiske og nogle steder også ulovlige grundet brandfaren. Derfor blev duftpinde det oplagte alternativ. Disse er både æstetisk flotte at se på, og så giver de rummet en frisk duft efter dine ønsker.

Duftpinde kommer i en lille flaske med en koncentreret væske, der kan sammenlignes med en parfume. Denne væske er en blanding mellem æteriske olier og aromaer, der bliver suget op igennem de små træpinde, og dermed spreder duften sig. Du behøver derfor ikke gøre noget som helst for at få dine duftpinde til at virke. Du kan få et væld af forskellige dufte, og derfor kan du vælge den, der passer perfekt ind i jeres offentlige arbejdsomgivelser. Her kan det være en fordel at vælge en variant, der har en frisk og mild duft.

Bogkasser er en god løsning

Vil du gerne skabe lidt mere orden på din arbejdsplads, eller trænger I til lidt forandring? Så kan bogkasser være den helt rigtige løsning. Med bogkasser kan du nemt og hurtigt organisere rod og uorden på kontoret, og så er de yderst flotte at have hængende på væggen. Den store fordel ved bogkasser er, at de oftest er monteret på væggen. Det giver luft på gulvet og får det hele til at virke meget mere let at se på. Derfor er bogkasser gode i indretningen, og så er det ikke noget, der koster en formue.

Der findes mange forskellige forhandlere af bogkasser. Det betyder også, at du kan finde bogkasser i de helt rigtige størrelser og mål. Du kan finde dem i forskellige træsorter og farver, så du også helt selv kan bestemme, hvilket udtryk de skal give til rummet. Vil du gerne skabe en rolig stemning, så kan det være en fordel at vælge bogkasser i naturlige farver. Disse er også særdeles tidsløse og kan blive hængende i mange år.

Kommercielt indhold på DenOffentlige.dk DenOffentlige er et uafhængigt og samskabt medie. ...
Aktivitet: Artikler: 27

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer