Skønne rejser til Malaysia: Er det det værd?

Er du på udkig efter idéer til skønne rejser til Malaysia? Så er du havnet det helt rette sted. Her har vi samlet et udpluk af de oplevelser, det sydøstasiatiske land har at byde på, når du vil på rejser til Malaysia. 

Storslået asiatisk natur

Turister rejser til Malaysia af flere forskellige grunde. En af hovedgrundene er naturligvis den storslåede natur, som findes der. Her kan du opleve alt fra kridhvide sandstrande med sprudlende koralrev til eventyrlige tropiske regnskove. Besøg regnskoven Taman Negara, som er kendt for at være den ældste regnskov i verden, hvis du vil stifte bekendtskab med et unikt dyre- og planteliv. 

Særligt de små øer tilbyder paradisiske sandstrande, hvor der er rig mulighed for at koble af og nyde den betagende natur, der er et postkort værdigt. 

Pulserende energi i hovedstaden

Når du rejser til Malaysia, må du ikke snyde dig selv for et visit i Kuala Lumpur, der er Malaysias hovedstad. Her er alt, hjertet begærer af luksus, shopping og seværdigheder. Hovedstaden har en fascinerende atmosfære og dynamik, som smitter af på energiniveauet. 

Oplev den bjergtagende udsigt ud over hele byen fra Petronas Towers, der er de højeste tvillingetårne i verden. Der er ikke langt fra sightseeing til shopping. For neden for tårnene byder det ene luksuriøse shoppingcenter efter hinanden sig til, hvis du vil shoppe eksklusive varer med hjem i kufferten. 

Borneos Kinabalu Nationalpark

Malaysias østlige del ligger på øen Borneo. Her er Kinabalu Nationalpark absolut et besøg værd, når du rejser til Malaysia. Nationalparken rummer Malaysias højeste bjerg, der hedder Kinabalu og strækker sig 4000 meter over havoverfladen. 

Mød mere end 100 forskellige pattedyr, 1200 orkidearter og 326 forskellige slags fugle. Nationalparken er en del af UNESCOs Verdensarvliste.

Besøg betagende Bali

Hvis du rejser til Malaysia, er der ikke langt til magiske Bali. Det er en god mulighed for at besøge to af Asiens absolut største perler. Du gør dog klogt i at være klar på fakta om regntid Bali, så du ikke ender med at besøge øen på et tidspunkt, hvor det rent faktisk er regntid, hvis du helst vil undgå det. 

Bali er ligesom Malaysia et naturskønt sted at rejse hen, hvis du elsker eksotisk kultur og natur. Snyd ikke dig selv for et besøg i junglebyen Ubud, der er som taget ud af ’Junglebogen’. Pas på aberne, der kan finde på at springe rundt i byens ledninger og snuppe solbriller og telefon. Gå heller ikke glip af de enestående rismarker, der folder sig ud i det frodige landskab.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer