Tanja Nyborg bliver direktør i Horsens. Hun er oprindeligt uddannet socialrådgiver.

Socialrådgiver bliver direktør

Skifter chefstol i Aarhus Kommune ud med den ledige plads i Horsens Kommunes direktion.

Tanja Nyborg, der kommer fra en stilling som chef for familiecentret i Aarhus Kommune, er ikke et nyt navn i Horsens Kommune, idet hun fra 2010 til 2016 var sektionsleder i Horsens Kommunes Familie- og Forebyggelsesafdeling.

- Jeg synes, Horsens er en utrolig spændende kommune, som gennem flere år har været igennem en fantastisk udvikling. En væsentlig årsag til den positive udvikling er Horsens Kommunes stærke tradition for, at alt kan lade sig gøre, når man gør tingene sammen. Og jeg vil rigtig gerne være med til at bære den kultur videre. I det hele taget vil jeg gerne være med til at sikre samarbejdet på tværs af fagområder og med alle relevante aktører i kommunen, siger Tanja Nyborg.

Hun tilføjer, at hun ser frem til at stå spidsen for den strategiske udvikling af uddannelses- og arbejdsmarkedsområdet i et tæt samarbejde med politikere, fagchefer og medarbejdere.


- Jeg glæder mig til at bidrage til at gøre vores tilbud på dagtilbudsområdet og folkeskoleområdet endnu bedre. Og så vil jeg have stor fokus på hele beskæftigelsesområdet, fordi det er så utroligt vigtigt, at alle vores borgere – også de borgere, der er længst væk fra arbejdsmarkedet – kommer i beskæftigelse, fordi tilknytningen til arbejdsmarkedet har så mange positive afledte effekter, siger Tanja Nyborg.

Hun understreger, at hun ser frem til at bidrage til at skabe - og bevare - en organisation med høj grad af trivsel, hvor det er spændende at være ansat, og hvor der er fokus på kvaliteten i kerneopgaven.

 For mit vedkommende betyder det fortsat udvikling af indsatser, der understøtter børn og unges læring og dermed skaber grundlag for et øget uddannelsesniveau, og fortsat udvikling af indsatser, der betyder, at flere kommer i beskæftigelse.

Tanja Nyborg karakteriserer sig selv som et udadvendt, humoristisk og positivt menneske, som har let ved at engagere sig.

- Og for mig er det vigtigt, at jeg som leder er tydelig, lydhør, beslutningsdygtig og kan samarbejde. Det er nøglen til at få skabt medejerskab, engagement og følgeskab, siger Tanja Nyborg.

Kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen er tilfreds med valget af Tanja Nyborg og glæder sig over, at det er en fuldtallig direktion, som kan være med fra start af en ny byrådsperiode.

- Tanja Nyborg er en ledelsesmæssig og faglig stærk profil, og det var det, vi gik efter. Der er brug for Tanjas kompetencer i forhold til tværgående samarbejde og samarbejde med eksterne aktører, og Tanja Nyborg vil kunne bidrage med vigtig praksiserfaring i direktionsarbejdet, hvilket er afgørende for den fortsatte udvikling af vores store velfærdsområder, siger Peter Sinding Poulsen.

 Den nye direktør, der oprindelig er uddannet socialrådgiver fra Den sociale Højskole i Aarhus i 1998, tiltræder 1. december.  

Emneord: Ny direktør, Direktører, Kommunaldirektører, Horsens Kommune, Aarhus Kommune, Socialrådgivere, Tanja Nyborg, 301017
Horsens Kommune på DenOffentlige.dk Horsens Kommune
Aktivitet: Artikler: 4 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også