Socialt Lederforum

Socialt Lederforum

Kochsgade 31A, 5000 Odense C

Telefon: +45 23 88 59 95 Website: socialtlederforum.dk E-mail:

Socialt Lederforum er en landsdækkende interesseorganisation for tilbud til mennesker indenfor handicap- og psykiatriområdet. 
 
Foreningens omdrejningspunkt er offentlig ledelse/udøvelse af velfærdsledelse. 
 
Socialt Lederforum har 310 medlemmer (310 tilbud). Udover 310 øverste ledere, omfatter dette omkring 1500 mellemledere og omkring 30.000 medarbejdere.
 
Et gennemsnits medlemstilbud hos Socialt Lederforum har omkring 100 medarbejdere, en ledelsesgruppe på 4-5 personer og et budget på 50-80 millioner kroner (vores største medlemstilbud har en ledelsesgruppe på 22 og over 600 medarbejdere og et samlet budget der modsvarer denne størrelse)
 
Socialt Lederforums medlemmer er specialiserede institutioner fra handicap- og psykiatriområdet. De fleste er offentlige tilbud (altså kommunale eller regionale tilbud), men vi oplever en tilgang af selvejende og private tilbud.
 
Lederne repræsenterer det enkelte tilbud i Socialt Lederforum.
 

Blogs

  • Ledelseskommission får enormt ansvar: Lad os få offentlig ledelse anerkendt
    01.02.17 Ledelse

    De seneste år er rigtig mange ledere også blevet en del af det overordnede ledelsesmæssige ”maskinrum” samtidig med at mange stadig skal søge tilladelse til at udføre væsentlige ledelsesopgaver. Dygtige offentlige ledere kan meget mere end bare at stå i spidsen for udgiftstunge, specialiserede ydelser. Lad os få anerkendt offentlig ledelse, skriver direktør Bo Mollerup fra Socialt Lederforum.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV