Foto: Shutterstock

Søren Brostrøms påstand holdt stik

Nu står det klart, at Søren Brostrøm fik ret.

Det var ikke Søren Brostrøms ide, at skolerne skulle holde lukket.

Faktisk advarede han mod regeringens planer om at lukke skolerne.

Alligevel valgte Mette Frederiksen og regeringen at lukke store dele af samfundet, inklusiv skoler og dagtilbud, ned den 11. marts. 

Børn er ikke store smittespredere, og derfor havde lukningen af skoler ingen målbar effekt på smittespredningen. 

Det viser studier fra både EU og skandinaviske myndigheder, ifølge B.T. 

Kostede 210 millioner

Det blev dyrt for det danske samfund at holde skoler og dagtilbud lukket. Det kostede ‘et tab i produktivitet på 210 millioner kroner om dagen, blandt andet fordi forældre nu skulle passe børn’ skriver B.T.

Sundhedsstyrelsens direktør i vælten

Sundhedsstyrelsen direktør har gennem hele coronakrisen været danskernes svar på en corona-hotline.

Han er i den grad kommet i mediernes søgelys, og siden coronaens indtog er Søren Brostrøm blevet en mand, som langt de fleste danskere genkender. Berømmelsen har også ført til en helt særlig invitation, som vi skrev om tidligere på sommeren.

Søren Brostrøm har været flink til at stille op til diverse interviews, hvor det i høj grad også har handlet om personen bag det professionelle ydre. Det fortalte han til til Natasja Crone i ”Go’ Aften Live.

“Man skal også kunne mærke, hvor jeg kommer fra. At jeg har været læge og gynækolog i 20 år. At jeg kommer fra en lægefamilie og har nogle værdier med i ballasten. Det er også vigtigt’, forklarede han og understregede samtidg, at der var grænser.

I dette tilfælde var det ved dans på tv. Han havde nemlig valgt at takke nej til tilbuddet om at deltage i det populære danseprogram Vild med dans.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også