Sosu'er stjal morfin fra afdøde

En 37-årig kvinde misbrugte sin stilling som social- og sundhedsassistent på plejehjemmet Christians Have i Solrød til at stjæle morfinpiller og anden medicin til sig selv. Det afgør Retten i Roskilde, som har idømt hende 60 dages fængsel, skriver DAGBLADET Køge.

Igennem tre måneder fra februar til maj 2013 stjal kvinden medicin, som tilhørte afdøde beboere fra et aflåst skab, som hun havde adgang til. I et enkelt tilfælde har kvinden også byttet rundt på medicin, som tilhørte en kvindelig beboer, således at kvinden i stedet har fået noget forkert medicin.

- Det er en beklagelig sag, hvor der nu er sket domfældelse. Det er efter den viden, jeg har, første gang, at vi oplever det. Så det er uhyre sjældent, siger borgmester i Solrød, Niels Hörup (V) til DAGBLADET Køge. 

Kvinden var blevet stofmisbruger efter at være blevet behandlet med morfin i forbindelse med en mavesygdom.

 

 

 

Emneord: Medicin, Sosu-assistenter, Misbrug, Stof- og dopingmisbrug
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også