Invester i ure som du investerer i kunst

Sponsoreret

23/10/22 12:48

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Verden er ikke som den var for 3 år siden. Først ramte en Corona-pandemi verdenen, som betød store økonomiske udfordringer for mange private såvel som firmaet. Da denne krise nærmede sig afslutningen blev fokus rettet imod Ukraine, hvor en ny krise har ramt verden. Denne krig har haft mange følgekonsekvenser. Der er frygt for en energikrise - mange danskere er udfordret på deres økonomi og samtidig oplever vi inflation på et niveau vi skal mange årtier tilbage til for at oplevede lignende procentsatser. 

Hvordan skal du så investere når du har penge til overs ?

I 2000'erne og 2010'erne var inflation et ukendt begreb og derfor kunne man sagtens have sine penge stående i banken uden at bekymre sig om at de tabte for meget i værdi. Dette er ikke tilfældet mere, hvor man antager at inflationen bliver i omegnen af 10% i år. Så, groft sagt: vælger man at lade sine penge stå på bankkontoen vil man miste 10% af sin formue - om året.

Hvad skal man så gøre i forhold til at investere?

Tidligere var det meget populært at investere i crypto og immaterielle værdier, men verdenssituationen og renteændringen har betydet at priserne er styrtdykket og et i forvejen volatilt marked er blevet endnu mere usikkert. Eksempelvis har Bitcoin tabt op imod 70% af sin værdi i løbet af de seneste 6 måneder. Så som investorer kan det være svært at afgøre, hvor man skal investere. 

Invester i noget håndfast 

Et alternativ til det volatile aktie og cryptomarked er at investere i ure eksempelvis hos: https://urhandlereninvest.dk/. Det er en betydelig mere sikker investering da den er funderet i et fysisk produkt og et produkt som stiger i attraktivitet desto ældre det bliver - som tilfældet er med kunst. Faktisk er investering i ure noget af det mindst volatile, man kan investere i. Det er vigtigt for mange investorer at have en sikker havn i disse tider, hvor verden er under hastelig forandring. 

Hvad hvis firmaet går konkurs - taber man så ikke produktet?

En af årsagerne til at man roligt kan investere i ure igennem en professionel er at hvis de er seriøse aktører, så har de struktureret deres forretning på en sådan måde at produkterne ikke indgår som direkte aktiver i deres regnskab. Det betyder at de fremgår ligesom erstatninger hos en advokat - på en klientkonto. På denne måde vil man kunne få sit produkt udleveret skulle firmaet gå konkurs. Så der er minimal risiko - samtidig med et forventeligt stort afkast - hvad mere kan man forlange når man investerer. 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce