Sådan indretter du dit hjem på en SU

Sponsoreret

28/04/2023 09:25

Mikkel Preisler

Det er meget normalt, at budgettet ikke lige rækker til luksusmøbler og store villaer, når du er på SU. Tværtimod kan det i nogle måneder være en udfordring bare at få mad på bordet. Du kan selvfølgelig supplere med et studiejob eller et lån, men det er desværre ikke nok for alle. Du kan dog også benytte dig af en anden taktik.

 

Hvad der er sparet er tjent. Hvis du med andre ord kan spare på forskellige områder af din tilværelse, vil du få mere luft i dit budget til at gøre ting, som du godt kan lide. Det kunne eksempelvis være i forhold til møbler. Her er der store beløb at spare, hvis du køber dine møbler det rigtige sted.

 

Hvor kan jeg købe møbler til billige penge?

Møbler kan koste alt fra en skilling til spidsen af en jetjager. Du skal selvfølgelig ikke regne med at kunne få designermøbler for din SU, men du kan alligevel sagtens få nogle møbler af høj kvalitet til billige penge. Du kan eksempelvis købe nogle rigtig fine møbler, hvis du leder efter brugte møbler. Det kan eksempelvis være via Den Blå Avis eller Facebook. Hvis du gerne vil have nogle spritnye møbler, kan dette også lade sig gøre til en rimelig pris. Dette kan du undersøge nærmere på Møbelkompagniets hjemmeside. Her finder du sofaer, stole og borde til rimelige priser.

 

Brug din kreativitet til at indrette

Indretning handler om at gøre dit hjem til et trygt sted, hvor du kan føle dig hjemme. Det kan du sagtens gøre på en måde, der er billig. Du kan pynte dine vægge med hjemmelavede ting, eller du kan gå på opdagelse i den lokale genbrugsbutik. Indretning behøver ikke at være dyrt for at være flot. Du kan eksempelvis også vælge de billige planter frem for de dyre.

Mest Læste

Annonce