Sådan kan du opbevare dine ejendele

Sponsoreret

24/05/2023 13:53

Mikkel Preisler

Måske du står i en situation, hvor du snart skal flytte, men ikke ved, hvor du skal gøre af ejendelene? Eller måske du blot ikke har plads til alle dine ting i din lejlighed?

Der findes forskellige løsninger derude, men når dine ting skal opmagasineres, så er det vigtigt at finde en holdbar løsning.

 

Nem flytning

https://www.boxit.dk/ kan du læse meget mere om, hvordan BOXIT fungerer og hvordan dine ting opbevares. Hvis du f.eks. skal flytte, tilbyder BOXIT en løsning, hvor du kan få en flyttecontainer ud at stå på din bopæl, som du så kan fylde op med flyttekasser i dit eget tempo. Når containeren er fuld, bliver den flyttet til din nye adresse, hvor du så igen kan pakke ud.

Du slipper for at stresse med at fylde og tømme en flyttebil den samme dag, og kan pakke ting ud af containeren rum for rum.

Hvis du f.eks. fraflytter din gamle bolig før du kan flytte ind i den nye, er der også mulighed for at BOXIT opbevarer din flyttecontainer indtil du kan rykke ind i din nye bolig. Du kan læse mere om de forskellige løsninger og tidsfrister på deres hjemmeside. Husk at tjekke, om du skal have særlige tilladelser for at have en container stående ved dit hus i længere tid.

 

Hvornår har jeg adgang?

Hvis du har dine ejendele opmagasineret, vil der muligvis komme tidspunkter, hvor du skal bruge noget af det. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du nemt kan tilgå dine ting. Det rene opbevaringsrum, som desuden er opvarmet, har du adgang til alle dage mellem klokken 6 og 22, hvorfor du nemt kan få fat i dine ting, hvis du mangler noget. Du har blot en adgangskode, som skal benyttes for at komme ind på området – og du er selvfølgelig den eneste, der har adgang til dit opbevaringsrum med din egen nøgle.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Idet rummene er rene og tørre, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan vælge at opbevare. Det kan være, at der er nogle sæson-ting, som du ønsker opbevaret – eller endda din motorcykel, som måske ikke har mulighed for at stå derhjemme.

BOXIT er ikke bare en god idé, hvis du mangler plads, men også en rigtig god opgradering fra et fugtigt kælderrum, specielt for ting, som du ikke så tit bruger. Det er irriterende at opdage at rejserygsækken eller de gamle malerier er blevet ødelagt, fordi de har stået i kælderen.

 

 

Mest Læste

Annonce