Struer Kommune

Struer Kommune

Østergade 11-15, 7600 Struer

Telefon: 9684 8484 Website: www.struer.dk E-mail:

Struer Kommune

Artikler

 • Struer Kommune indkalder FOA til møde
  25.02.15 Politik

  Struer Kommune ønsker at rydde misforståelser af vejen og inviterer derfor fagforeningen FOA til et møde efter påstande om dårlig normering på et af kommunes plejehjem

Navne

Cases

 • Struer: Lærerne har fået bedre tid til forberedelse
  30.10.15 Ledelse

  Lærerne har fået en time mere om ugen til at forberede undervisningen, efter der i sommer blev lavet et samarbejdsgrundlag mellem Vestjysk Lærerforening og Struer Kommune. Se aftalen her.

 • Scanner-projekt kører på skinner
  03.07.13 Infrastruktur

  På et halvt år er Struer Kommune rykket fra sidesporet og frem i førerfeltet blandt kommuner, der systematisk indscanner papirpost til digital post. Over 90 % af kommunens post bliver nu digitaliseret til elektronisk sagsbehandling.

 • Sygeplejersker på kommunens plejecentre
  24.08.12

  Struer Kommune ansætter sygeplejersker på alle plejecentre for at styrke beboernes sundhed og sikkerhed med specialiseret sygepleje. Tilførslen af ekstra kompetence og viden til plejeboligområdet medvirker til at imødekomme opgaveoverdragelse fra region til kommune og Sundhedsstyrelsens løbende krav til kommunerne.

 • Værested uden røg giver flere besøg hos lægen
  15.05.12

  Et tre-årigt projekt om røgfrihed for udsatte på værestedet Parasollen i Struer har ikke kun sendt cigaretterne på gaden. En positiv sideeffekt er at brugerne nu oftere går til lægen og er mere interesserede i deres livsstil end før.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner